%98 Turk Mali Ruzgar Turbini

hayırlı olsun,yolunuz açık ,işiniz daim olsun.......
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Her ikiside düşünülebilinir bizlerin öğrenmek istediği Şebeke olan yerde maliyet ne olur,olmayan yerde akülü sistemin maliyeti ne olur.
Teşekkürler.

Sebeke olan yerde direk sebeke baglantili sistemlerimiz var. Bu sistemler ruzgar turbini online oldugu anda sebekeye enerjiyi basmaktadir. burada kullanilan ozel cihazlarimiz var? Malesef turkiyede uretilebilecek bir sistem olmadigindan bu aletleri Italyadan getirtmekteyiz.
Akulu sistemler sebeke baglantili sisteme oranla daha pahali olabiliyor. KW talebine gore fiyatlari vermekteyiz.

Su anda 4 adet 100-150 kw Siparislerimiz oldugundan 10kw alti sistemlere cevap veremiyoruz.

Ucuz enerjili gunler dilegi ile..

selcuk
 
Selçuk Bey öncelikle yaptığınız çalışmaları taktir ettiğimi belirtmek isterim,

aynı sektörde faaliyet gösteren bir firma yetkilisi olarak ürünüzün teknik verilerini incelemek isterim, tabii ki en çok merak uyandıran konu ise Cp değerini ölçümleme şansınızın olup olmadığı eğer oldu ise sonucu?

Şebeke bağlantılı (on-grid) sistem projelendirmenizde kullanmış olduğunuz ekipmanlar ve şebeke bağlantılı inverterınız ile ilgili de marka model bilgilendirmesi yapabilir misiniz?

saygı ve sevgilerimle
 
içindeki generatörü merak edenler için, büyük ihtimal fırçasız dc generatördür.
ismine aldanmayın kendisi bir ac generatördür. isminde dc olmasının nedeni başkadır. aslında bu generatör sabit mıknatıslı bir senkron makinedir.
rüzgar türibinlerinde kullanıldığı yer yer görülmektedir.
 
Günümüzde artık yenilebilir enerji pik yapacaktır, lakin araştırmalarıma göre güzel çalışmalar var mutlaka takdire değer ama profosyonel olarak sorularıma cevap alamadığım teknik ve maliyet konusunda firmalardan yeterli bilgi alamıyoruz ama kısa vadede yol alınacağını düşünüyorum.Firma iletişim bilgilerine sahip arkdaşlarda iletişim bilgilerini paylaşır isek iyi olur.
 
merhaba.
firmanızın rüzgar türbini üzerine çalışmalarını tebrik ediyorum.yanlız sizin olmayan rüzgar türbinleri hakkında üstünkörü konuşmanızı doğru bulmuyorum.doğru bir esnaflık anlayışıda değil bu yaptığınız.
burada hepimiz teknik insanlarız.belli bir ölçüm yapıp sadece o marka(lar)ın ölçümlerde yetersiz kaldığını yazabilirsiniz ama anladığım kadarıyla tek bizimki iyi gerisini atın çöpe demekle olmuyor bu iş..
saygılar.
 
Başarılaınız devamı diliyorum bol ve bereketli işler
 

Forum istatistikleri

Konular
128,214
Mesajlar
915,863
Kullanıcılar
449,995
Son üye
osmanguney15

Yeni konular

Geri
Üst