50x70 CNC Yapımı

turgut94

Üye
Katılım
18 Şub 2008
Mesajlar
379
Puanları
6
Herkese selamlar.
Bu forumda bir çok arkadaş hobby tarzında cnc yapmaya çalışıyor veya yapıp ta kullananlar da vardır.
Bende yaptığım 55x75 ebatında bir cnc yapımını paylaşacağım. Ben 25 katılımcı değil sadece 5 olumlu mesaj alınca paylaşıma başlayacağım....:)
 
Merhaba, bu tür yaklaşımlar paylaşılımcılığa pek uymuyor bence, eğer elinizde paylaşmayı düşündğünüz bir projeniz varsa lütfen paylaşın bizlerde faydalanalım, ama yok 20 kişi katılırsa olur, yok 10 kişi katılırsa yarısını veririm gibi konulara hiç girmesek daha iyi olur düşüncesindeyim, çünkü, öyle söylendiği zaman ben; kişilerin kendilerini kaç kişi takip ediyor? onu öğrenmek istediklerini düşünüyorum,(aceba nekadar popoliterim????? )forumlar paylaşmak içindir, yanılıyorsam düzeltin lütfen.... buradaki çoğu paylaşımcı arkadaşlar, sadece paylaşmak için buradalar, ticari menfaat yada popolite peşinde değiller(istisnalar hariç...!)sadece bir nebze eleştiri benim kisi yanlış anlaşılmasın ben.....selamlar..
 
Ne katılımcı ne de olumlu mesaj beklemeden baştan beri çalışmalarımı resimledim... Bedava gitmişim ya :)
 
selamlar.
Bu şekilde yorum almak aklımın ucundan geçmezdi,Ben espiri olsun ve resimleme ve hazırlık yapmak için zaman kazanma adına 5 olumlu mesaj alınca diye açacağım demiştim,Ben burada hiç bir zaman ne popülarite nede ticari amaç için konu açmadım.Demek yanlış anlaşılmışım.Bu moralle konuyu ne kadar götürebilirim bilmiyorum ama genede söz verdiğim üzere elimden geldiği kadar yaptığım cnc modelini paylaşmaya çalışacağım.konu ilgi görmüyorsada lütfen söyleyin boşuna forumu işgal etmemiş olayım.

Yapmış olduğum ve paylaşmayı düşündüğüm cnc
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba, size ben farklı düşüncelerdesiniz demek istemedim, sadece benim aklıma öyle geliyor demek istedim, morelinizi bozduysam eğer özürdilerim, espiri anlayışım biraz düşüktür benim, o nedenle anlayamamışım dır.. kesinlikle art niyetli bir eleştiri değil sadece yapıcı olalım anlamında bir eleştiri idi ama sorun değil sonuçta hepimiz insanız..! bu konuları okadar çok kişi takip ediyor ki, bu kişiler içinden kimin ne niyetle konu açtığını takip etmemiz yada anlamamız zor.. tekrar özür dilerim.... ayrıca CNC nizde gerçekten güzel, bir de servo ile sürülürse süper olur kanısındayım ama siz beni ciddiye almayın.... selamlar...
 
Öyle görünüyor ki bu güzelim başlık amacına ulaşamadan sonlandırılmak zorunda bırakılmış. Üzücü. Projeyi izlemek isterdim.

Selamlarımla,
Suat
 

Forum istatistikleri

Konular
128,534
Mesajlar
918,352
Kullanıcılar
450,531
Son üye
yasinnak
Geri
Üst