4 katlı asansör panosu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aydın-34

Üye
Katılım
13 Şub 2008
Mesajlar
21
Puanları
1
müşteri profosyenel asansör firmasının verdiği fiyatı beğenmeyip.bir elektrikçi çağırıyor sen bunu yaparsın diyor oda basit görüp yaparım diyor.bu nasıl meslek aşkı yaaa para hikayeymiş.herkes işini yapacak anladığı işi.kumanda panosu yaparım şema olursa deniliyo.ne yani her şemayı gören pano yapsın ozamaan.türkiyemizde herkes her işi yapmaya kalkışıyor.sonuç hüsran.hiç unutmam basit diye örneklendirilen sistemden hadımköyde bir fabrikada tekstil fabrikasında,23 yaşında bir kızımızın kafası kapının arasına sıkışarak kopmuş.olay yerine uzman olarak gittiğimizde rezaletler deryasını gördüm.şimdi bu arkadaş sitedenn bulduğu şema ile pano yapıp devreye alacak.hadi hayırlısı.yazıkkkkkkk çokkkkk yazıııııkkkkkkk.meslek te bitti.yarın su tesisatıda yapabilirsin.elektrikçi her işten anlar.
 
beni bu forumda herkes tanır arkadasım . sen kımsın ve neren geldın bılmıyorum ve hangı kanıtlara dayanarak bana bu sucçlamaları yapabıolıyorsun . sen asansorcuysen bende klasık otomatık kumandacıyım. ve ben mesut pürmüslünün öğrencisiyim.burda konuşmak çok kolay eğer cesaretin varsa gelırsın ve benımle klasık otomatık kumandada boy ölçüşürsün. senın o pıyasadan aldığın ustunde programları hazır olan bılmem kaç euro luk kartlardan aldığın üç bes tane çıkışı bağlamak mı profosyenellık dedığın sey . senın yaptığın işe ben bır ay uğrassam o kartları bıle kendım urteırım . artı olarak yukarıda belırttığım gıbı bu son derece basıt ve sıfır tehlıkesız bır asansor projesıydı bu ve benden ılk etapta sadece artık klasık otomatık kumanda ıle bu ıs yapılmadığı için bır proje ıstedıler.benım yasım daha yırmı evet ben bır klasık kumandacıyım fakat boyle sısıtemelr tarıh olalı çok oldu o yuzden bu forumda hıc olmasa bır ornek alırım dıye ısetedım.yoksa yıne tekrra edıyorum bu hıc bır tehlıkesı oolmayan basıt sısıtemı yıne ben bır asansorcu ıle pratıkte kurmaya gıdecektım . sadce panosunu ve cızımını ben yaptığım için asansorcuye az bır ucret oderdı iş yerı.anlıcağınız butun olay bundan ıbaret..ve ben buna ragmen bransım deıl dıye bu alanda uzman deılım dıye işi almaktan vazgectım .bu ısı yapamazmıydım yapardım hemde karlını yapardım. su tesısatı konusuna gelınce o kadar heveslıysen gıder kendın yaparsın o tesısatı.meslek bıttı dıye benı ornek verıyosun ya sen forumda arkadaslar msn de bılır benı ben sabaha kadra ders calısıyorum meslekte daha fazla yukselmek için. bılıp bılmeden kurduğun cumlelr daha sonra işte bu cumlelrı yemeye mahkum eder senı asıl saqna yazık .. ve dediğim gıbı hodrı meydan kendıne guvenıyorsan gelırsın ve benımle klasık otomatık kumanada kozunu paylasırsın. cunku klasık otomatık kumandayı hazır alamazsın ona beyın lazım ..yanı cebındekı paran ıse yaramaz...herkes plc cı olabılir fakat herkes kumandacı olamaz....benim mesleğe duyduğum saygı ve sevgi nın tarıfını bıle yapamam bı de sunuda soylemedn gecemıcem senın korkun meslek eleden gıdıyor dıye deıl senın korkun cebındekı paran gııyor dıyedır ben bunuda cok ıyı anladım . tabı herkes bu ısı oğrenıp yaparsa sende az para kaazanıcan doğal olarak ..asıl sana yazıklar olsun ..arkadasın sozlerını tekrar kınıyorum ve sayı n yonetıcılerden gereğini yapmalarını rica edıyorum . sevıyemı bozduğum için herkesten cok ozur dılerım......saygılarımla
 
Konudaki mesajlar, onur ve saygınlığı rencide edebilecek nitelikte olduğundan, somut bir fiil veya olgu isnat etmek ve yakistirmalarda bulunulması nedeniyle, 4 katlı asansör panosu başlıklı konudan bölünmüştür.


Bu konu Kilitlenmiştir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
128,301
Mesajlar
916,549
Kullanıcılar
450,136
Son üye
ugur ta

Yeni konular

Geri
Üst