4.20 mA pc ekranında toplamak

Enda panel dedigin muhtemelen ei141 referansli gostergedir degil mi?
 
Sayet boyle ise ve bunlarin yerine tek bir panel kullanmak istiyorsan cozum bu analog verileri bir plc de toplamak ve bu plc ile haberlesen bir panelde toplamaktir. Panelde gorduklerini de ister bir pc de ya da tablet lerde gorebilirsin.
 
Dedigim cozumu kastediyorsan cozum uretecek urunler GLC186R+GXM40A+GOP41070ETE dir. GXM40A da 4 adet analog giris var. Yeteri kadar alinmali. Urunler GMTCNT marka. www.gmtcontrol.com
 
Scadaya gerek yok. Eğer CX serisinden bir embedded Pc kullanıyorsanız ADS ve herhangi bir programlama dili ile PC üzerinden haberleşebilirsiniz. Ya da TwinCAT HMI kullanabilirsiniz.
 
PLC olarak normal bir PC mi kullanıyorsunuz, yoksa embedded mi? Twincat'te zaten HMI yazılımı da var diye biliyorum. O işinizi görmüyor mu?
 
cevaplarınız için teşekkürler. doğru programlanabilir gösterge ( enda ) leri bir panele toplamak amacım.
* Malik , GMTCNT ürünlerini inceleyeceğim.

*Fluke ,dediğiniz çok mantıklı bende bu şekilde düşünüyorum.
cx serisi bir embedded pc
analog inputlar için bir plc modülü
c#.net ile twincat ads dll var onunla haberleştirmek.

* ibora, pc yada embedded pc kullanmıyorum. endalarda gösteriyordum onu bir embedded pc ye alıcam inş.
 
16bit çözünürlükte 4 kanal 0-10/4-20mA okuyabilen, ethernet portundan modbus tcp-ip ile haberleşen yeni bir ürünümüz var. Denemek isterseniz şayet projenizde iletişime geçebilirsiniz.
 
ürününüzün detayları hakkında bilgi alabilir miyim ? web siteniz alpmikroyazilim mi ? bir sorun var sanırım açılmıyor.
 
Bu gün bakmamıştım siteye uyarınız için teşekkür ederim, domain ile ilgili bir sıkıntı var sanırım. Ürün üzerinde uzun zamandır çalıştığım bir projeydi, sahada uzun süre test edildi ve bu ay satışları başladı. Sitedeki sorunu giderince haber veririm size.
 
Konuşmalardan anladığım kadarıyla Scada'ya ihtiyacınız yok. Ekranlı bir ürün istiyosanız 7 inclik CP6606 Arm işlemcili Panel PC ve Twincat HMI'dan yararlanabilirsiniz. 4-20 mA sensörler için EL3058 4-20 mA 12/16 bit analog giriş terminaline ihtiyacınız olacak. (Ayrıca EL3054, EL3052, EL3051'e bakınız..)

SCADA çözümü olarak Zenon SCADAyı öneriyoruz, ama neredeyse piyasada yaygın kullanılan bütün SCADAlar ile uyum içerisindeyiz.

Beckhoff Türkiye ofisi ile herhangi bir temasınız oldu mu? Şuana kadar bize ulaşmadıysanız yardımcı olmak isterim..
 

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,856
Kullanıcılar
449,991
Son üye
multiroots

Yeni konular

Geri
Üst