İnform UPS Sistemleri

cetinsibel

Üye
Katılım
3 Mar 2023
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
30

İnform Kesintisiz Güç Kaynağı

Kesintisiz güç kaynakları (UPS), elektrik enerjisi ile beslenen sistemleri şebekede meydana gelen veya gelebilecek ani gerilim dalgalanmalarına karşı koruyan bunun yanı sıra enerji kesintisi sırasında enerji üreterek sistemin üretkenliğini sağlayan elektronik cihazlar olarak açıklanır.

Kesintisiz güç kaynakları, elektrik enerjisi ile beslenen sistemlere karşı iki görevi vardır. İlk olarak sistemi olumsuz Şebeke koşullarına karşı korumaktır. Diğer bir görevi ise kesintisi sırasında bünyesinde depoladığı enerjiyi bir süreliğine sisteme aktararak sistemdeki acil işlemleri tamamlamak adına kullanıcıya zaman sağlamaktır. Özetlemek gerekirse elektriksel sistemleri besleyerek, şebekedeki dengesiz olayları düzeltilmesine yardımcı olarak sisteme düzgün ve kaliteli enerji aktarımı yapan cihazlardır.

Elektriksel şebekeler içerisinde düşük veya yüksek gerilimli voltaj sıçramaları frekans değişimleri yaşanmaktadır. Bu gibi durumlarda elektriksel sistemlerin bir zarar almaması ve hizmetlerin devamlılığının sağlanması için enerjinin sabit olarak aktarımının yapılabilmesi ve devamlılığının sağlanması için kesintisiz güç kaynakları kullanılabilmektedir.

İnform 6 kva ups

Diğer ups ürünlerine göre daha fazla tercih edilmektedir. İnform bayileri
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.

Forum istatistikleri

Konular
128,191
Mesajlar
915,726
Kullanıcılar
449,961
Son üye
omr70

Yeni konular

Geri
Üst