İkinci El Pazarı İsimli Bölüm Hakkında

Burçin ERİŞEN

Onursal Üye
Onursal Üye
Katılım
24 Eyl 2007
Mesajlar
718
Puanları
156
Yaş
46
Sayın Üyelerimiz...

Kontrolkalemi Yönetimi olarak 29.01.2009 tarihinde alınan karar gereği;

İçinde bulunduğumuz kriz ortamını fırsata dönüştürmek isteyen kullanıcılar tarafından verilen asılsız ilanlardan gerek siz sayın üyelerimizin zarar görmesini engellemek gerekse sitemizde duyulan rahatsızlıkları gidermek amacıyla İkinci El Pazarı isimli bölümümüz için yeni kurallar ve yeni bir oluşuma geçilmiştir.

Bu oluşum sebebiyle uyulacak kurallar ve yapılacak işlemler aşşağıdadır;

1) 30.01.2009 tarihinden önceki tüm ilanlar 1 ay boyunca kilitlenecek ve bu ilanlar aşağıdaki şablona göre ilan sahiplerince yenilenecek.1 ay sonunda şablona uymayan eski ilanlar silinecektir.

2) İkinci El Pazarı bölümüne Şikayetleriniz başlıklı bir konu açılacak ve üyelerimiz ilanı verilen ürünlerde yalnış yada yalan bilgi varsa o konu yazabileceklerdir.

3) Açılan ilan konuları içinde üyelerimiz kesinlikle sataşmak muhabbet gibi polomiklere girmeyeceklerdir.Konularda sadece ürün tanıtımı yapılacak alıcı olan üye özel mesaj-email yada şablonda bulunan İrtibat Bilgilerinden irtibata geçecektir.

4) Ürün satıldıktana sonra ilan sahibi konuya kesinlikle ürün satılmıştır diye bir bilgi mesajı yazak ve yöneticilerimizde konuyu silecektir.

5) İlanların bölümde güncel kalma süresi 30 gündür 30 günde hareket görmeyen ilan otomatikman silinecektir.

6) Hatırlatmakta tekrar yarar görüyorum İkinci El Pazarı bölümünde satılan ürünlerin arızalı bozuk vs. gibi sorunlarından sitemiz kesinlikle sorumlu değildir.Satılan hiç bir ürünün sitemizle bir ilişiği yoktur.

Sayın üyelerimiz konu hakkında gerekli hassasiyet ve anlayılı gösterdiğinizden Kontrolkalemi.com* yönetimi olarak teşekkür ederiz.



ÜRÜN ADI :........................

ÜRÜN RESMİ : (varsa)

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ :....................

İRTİBAT BİLGİLERİ :
 
yazmış olduğunuz bu metin içerisinden bir çok yerinde eksik ve yanlış yazılmış olan kelimeler bulunmakta düzeltirseniz daha güzel olur!
 

Forum istatistikleri

Konular
128,299
Mesajlar
916,535
Kullanıcılar
450,131
Son üye
mrtblkl

Yeni konular

Geri
Üst