İkinci el kısmında şablon problemi

Analyzer

Üye
Katılım
15 May 2007
Mesajlar
192
Puanları
1
Selam,

İkinci el kısmında, ilan şablonu adı verilen bir başlık var ve yönetici güzel bir şablon hazırlamış. Ancak o kısmı kullanan hiç kimse o formata uymuyor. Uymamak bir yana, o kısmı denetleyen bir yönetici zannedersem yok. O bölüm fayda kısmından çıktı. Kullanıcı sadece "x marka 4 kw sürücü satılık uygun fiyat" yazmış. Bu mesajdan kime ne fayda gelir? Bu şekilde sürücüyü satabilir mi? Bana ayrı ona ayrı fiyat olmayacağı ne malum? Sürücünün bahsedilen sürücü olmadığı?
Neyse, sonuç itibari ile o kısımda şablonla alakalı sıkıntı var. Forumda yönetici açığı var biliyorum ve ilgilenecek arkadaş çıkmayabilir. Eğer yeterince yönetici yok ise ve ilgilenen olmaz ise Ekim ayından sonra o kısım için yöneticilik yapmak isterim. En son bir ilanda sıkıntı yaşadım ve tepki verdim. O kısım bu haliyle sıkıntı veriyor.

Analyzer
 
Sayın Analyzer gözlemlerinizde haklısınız yönetici sayımızın yetersizliği nedeniyle foruma yetişmekte güçlük çekiyoruz zaten bu sebeple yönetici alımı yapılacaktır. İmzamdaki linke tıklayıp yöneticilik başvurusu yaparsanız olumlu karşılanacaktır. İyi forumlar dilerim.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,381
Mesajlar
917,140
Kullanıcılar
450,262
Son üye
EminFurkan

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst