Üyeliğim hakkında

bolubeyi

Profesyonel Üye
Katılım
27 Eyl 2008
Mesajlar
1,672
Puanları
421
Yaş
54
Konum
Trabzon
Gördüğüm lüzum üzerine üyeliğimin silinmesini rica ederim.
Burada bulunmamım benim için bir gereği yok artık.
 
Bırak Hocam yapma etme. Kendini bilmezler çok, önemli olan doğru bilgiyi ihtiyaç sahibine verebilmek. Yeni nesilde araştıran bir şeyler öğrenmek için çabalayan kişi sayısı zaten oldukça az. Kuruların yanında yaşları yakmamak lazım. Sizin gibi değerli insanların foruma ihtiyacı var. @fahri yetiş abimizi örnek alın hayatta polemiğe girmez doğru bildiğini paylaşır azıcıkta iğneler :) ve geçer. Sizde sadece doğru bildiğinizi paylaşın geçin. Ben 10 senedir bir çok forumda bir çok pozisyonda görev yaptım kendini bilmezler her zaman her yerde olur siz onlara uymayın !

Forumdaki bazı insan tipleri;
1-Gerçekten birşey öğrenmek isteyenler.(AZINLIK)
2-Hazıra konan ödevini yaptırıp kaçan tipler.
3-Mühendis olduğu için soru sormaya çekinen, merak ettiklerini ortaya biliyormuş gibi döküp paylaşımda bulunarak yapılan yorumlardan birşeyler öğrenen kurnazlar.
4-Yanlış bilgilerini paylaşan ve ısrarcı olan cahiller.
5-Sırf ortalık karışsın diye foruma giren tipler.
... çok var çok bunlar şimdilik aklıma gelenler !
 
Son düzenleme:
Gördüğüm lüzum üzerine üyeliğimin silinmesini rica ederim.
Burada bulunmamım benim için bir gereği yok artık.
Sizin hiç bir şey anlamadığım uygulamalarınızı bile keyifle okuyor ; ibretle izliyorum . Bence kalmanız çok ama çok faydalı bizim için . Lütfen ayrılmayın üstad .
 
Son düzenleme:
Hocam her zaman benzeri sorunlar oluyor.

Saygı sorunu olursa mesajlarımı silip bilgi vermiyorum.

Ne oluyor kendisi kaybetmiş oluyor. Bence bu ödev konusunda da forum yöneticilerinin artık CİDDİ bir karar alması lazım. Bir anket yapılsın herkese sorulsun. Ödev arayan öğrenciler hazır ödev arayanlar olmamalı. Eğer ödevine cevap arayan varsa çalışmasını eklesin takıldığı yerde biz yardımcı olalım. Çözüm yolunu gösterelim. Ankete görede karar alınsın.

Al bu soru cevap verin şeklinde yaklaşanı ya ceza olarak forumdan uzaklaştırılsın yada uyarılsın . Ben kesinlikle hazır cevap isteyene yardım etmiyorum. Ancak sorusunu sormuş çözmeye çalışmış ama çözüme ulaşamamışsa yani ÇABA göstermişse gönülden yardım ediyorum.

Yazılarınızı beğenerek okuyup takip ediyorum. Gönülden kalmanızı diliyorum. Saygılarımla.
 
Olması gereken çözüm öğrencinin eline ödevi yapıp tutuşturan üyenin forum tarafından cezalandırılmasıdır ; ben yapıyorsam bana da acımasınlar . Ama forumun ticari yönüne ve popülaritesine zarar vereceği için yönetim bunu asla uygulayamaz. Bu nokta da ödevini yapmayan dersini çalışmayan öğrencilerin forumu çekirge gibi istilasını kimse durduramaz. Bu durumda @bolubeyi üstad forumu terkederse bende kendisini destekleyip bende ayrılırım.
 
Son düzenleme:
Ne alaka ustam anlamadim.@bolubeyi hocam coluk cocuga sinirlenip forumumu terketmek istiyor bu mu?
 
Gecikmiş adaletin içine ........ 10 sene kamuda düşük yevmiyeyle çalıştım , yevmiyem daha bu yıl düzeltildi , sevineyim mi söveyim mi ?
 
Duzeltildiyse sevinmelisin bence).ileriye bakmak herzaman daha iyidir)
 

Forum istatistikleri

Konular
128,285
Mesajlar
916,434
Kullanıcılar
450,117
Son üye
3ZİNED_

Yeni konular

Geri
Üst