2005 EML. Elektronık bölümü mezunuyum. Sakarya üniversitesi uzaktan eğitim Mekatranık bölümü 1 sınıf öğrencisiyim. Elektrikli ev aletleri ürtim yapan firmanın teknık departmanında çalışmaktayım.
 
Tüm Üyelere Merhaba

Ben 1991 Manisa/Akhisar E.M.L. Elektrik Bölümü mezunuyum.Mesleğimi lise yıllarında inşaatlarda beton kırarak,kar altında direk tepelerinde kablo bağlayarak başladım.
1995 yılında NASA Tekstil firmasında vardiya elektrik'çisi olarak işe başladım , 2 sene sonra İzmir'de başka bir Tekstil firmasında 3 sene çalıştıktan sonra şu an çalıştığım Manisa'da Teneke ambalaj fabrikasında işe başladım.Mesleğimi gerçekten çok severek yapıyorum.Fabrika'mızda bulunan eski makina revizyonları,yeni yapılan makina elektrik proje program ve montaj işlerini ve mevcut makina programlarında iyileştirmelerini , Arıza ve Bakım işleri yapmaya çalışıyorum.
Fabrika'mızdaki makinalarda her çeşit PLC mevcut. Market'ten aldığınız 1 kg teneke ambalaj kutuyu dakikada normal çalışmada 500 ile 650 , Bu kutunun kolay açılır kapağını saniye'de 5-8 adet .Bunları yazmakla makinaların ne derece hızlı olduğunu anlatmaya çalıştım :)
 
Son düzenleme:
sedaş arıza bakımda calışmaktayım. eml mezunuyum sakarya unı mekatronik okuyorum
 
slm ben yeni katıldım ve elektronikciyim iletişim ve güvenlik siztemlerine girmeyi düşünüyorum
 
Herkese merhaba,
İzmir'de Oluklu mukavva sektöründe lider bir şirkette yaklaşık 14 yıldır elektrik bakım sorumlusu olarak çalışmaktayım. 1981 yılında normal lise edebiyat bölümünü bitirdikten sonra o yıllarda izmirde faaliyet gösteren Ekener kurslarının elektrik ve elektronik bölümüne gittim. 27 yıldır elektrikle uğraşıyorum. 1. sınıf yetki belgem var.
 
merhaba sakaryalıyım toptan elektrik mlz..satan bir şirkette satış sorumlusuyum

tanıştığımıza memnun oldum her türlü paylaşıma hazırım
 
Bodrumda Yat Elektirikcisiyim Lüks Yat Motoryat gibi yatların elktirik tesisatı yapıyoruz konfor artıkca otmasyon artıyor işin içinde kedi çapımızda logo ve benziri ürünlerle çalışıyoruz bizi aşan durumda otmasyoncumuzdan yardım alıyoruz ve bu sitede çok şey öğretiyor ( Hergün yeni bir ekipman ürün çıkıyor :) )
 
aksarayda özel bir şirkette aksaray universitesini yapıyoruz şantiye elektrikçisiyim büyük drenaj pompaları ağırlıklı olmak üzere og ag trafo vel hasıl tümünden sorumluyum arada bir tesisat ve su işlerindede değerlendirme yapıyorlar ee sonuçta maaş veriyorlar değilmi ne isterlerse yapmak zorundayız.....:rolleyes:
 
merahaba arkadaşlar ben 92 yılından beri bu işi yapıyorum çıraklıktan yetiştim genelde un fabrikaları montajında yetiştim çeşitli gıda fabrikalarında da vardiye sorumlulugu yaptım şuanda damacana üreten bir firmada elk sorumlusu olarak çalışıyorum konyalıyım bu siteyede hayranım hem seviyesi hemde yardımlaşmaları yüzünden herkeze teşekkürler
 
1991 myo mezunuyum. Elektriğin gittiği her yerde çalıştıktan sonra, iplik fabrikalarına 12 yılımı verdim, 4 tane iplik fabrikası inşaat ve montaj işinde çalıtım, Özbekistan' a kadar gidip 4 yıl kaldım. İplik fabrika sektöründe işletme müdürlüğüne kadar yükseldim. Malum kriz zaten ilk önce tekstil sektörünü vurduğu ve devamlı dışarda olduğumdan da dolayı tekstili bırakıp. şu an demirçelik ve çelik boru sektörü için makina imalatı yapan bir şirkette otomasyon işlerini yapıyorum. Hatay İskenderun ikamet etmekteyim.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,217
Mesajlar
915,887
Kullanıcılar
450,002
Son üye
enginyayl

Yeni konular

Geri
Üst