2013 kocaeli mekatronik mezunu inşallah :))
 
Otomotiv sektöründeyim : ) Ford un ana bayisi işyerimiz bende binanın kırık çıkıkcısıyım hajı :D Elektrikci die girdik ama kaynak musluk değişimi v.b işlerin yegane temsilcisiyim :D iş yerinin gülü :D ha bu arada kapılarada ben bakıyorum :D kırılan bozulan dökülen v.s : ) Çıraklıktan yetişmeyim :) 28 yaş oldu henüz kafada akların hakim olduğunu görmek acı versede mutlu olmaya çalışıyorum : )
 
aynı benim gibi desene
 
1988 Kütahya E.M.L.mezunuyum 1989 dan beri E.Ü.A.Ş Termik santrallarında çalışmaktayım (Orhaneli - Tunçbilek - Seyitömer T.S.) Şalt Kumanda Tablocusuyum.Yüksek gerilim iletim merkezinde çalışmaktayım.400.000 V. ile 34.500V. kademelerinde hat ve fiderlerin işletilmesi ile ilgili görevdeyim.Elektriğin her kadenesine ve branşına merakım var.Herkese hayırlı kazasız ve kazançlı işler dilerim.
 
Süleyman Demirel Üniversitesi - Mekatronik Öğretmenliği 3.sınıf bitirme olarak Servo Kontrollü Plastik Enjeksiyon makinası üzerine çalışmaktayım.
 
istanbulda yaşıyorum. Elektrik teknikeriyim saü 2002 mezunuyum. bir firmada proje departman sorumlusuyum. keşifler yapıp bedaş prosedür işlemleri takipleri yapıyorum.
Eser SERBEST
05388483360
 
Elektrik proje ve taahhüt sektöründe elektrik mühendisiyim.
 
99 eml mezunuyum 2005 den bu yana su ve gazlı içecek sektorunde elektrik ve mekanikcilik yapmaktayım 2 senedir ıraktayım su ve gazlı içecek imalatı yapan fabrikada çalışıyorum
 
Balıkesir de trafo fabrıkasında makinaların arızalarından bakımlarından ve revizyonlarından sorumluyum.B.M.Y.O elektrık bolumu mezunuyum tesekkur ederım
 

Forum istatistikleri

Konular
128,274
Mesajlar
916,380
Kullanıcılar
450,098
Son üye
akaremir31
Geri
Üst