Selamlar,
"kontrolkalemi" ne daha önce üye olmuştum fakat yeni yeni inceleme fırsatım oldu, gayet faydalı bilgiler olduğunu fark ettim. her gün biraz vakit geçirilmeli burada bence.
2003 Yıldız Mezunuyum, 8 yıldan bu yana Otomotiv Ana Sanayinde (iki işyeri değiştirdim) Proses Geliştirme Mühendisi olarak çalışmaktayım.
 
2003 MYO mezunuyum kızılayda meslek yetkilisi olarak çalışıyorum,tüm teknik işlerden sorumluyum.
 
Merhabalar;

Bende İst. Üni. İklimlendirme-Soğutma bölümü mezunuyum. Yaklaşık 15 yıldır Isıtma-Soğutma sektörünün önde gelen firmalarının yurt içi ve yurt dışı işlerinde servis supervizoru olarak çalıştım. 2010 yılında kendi şirketimi kurdum ve soğutma sektöründe hizmet vermekteyim.
 
istanbul anadolu yakasındayım.. elektrik projeleri çiziyorum..
2001 eml. mezunuyum.
hala dışarıdan A.G. - O.G. - Y.G.
projeleri çizmekteyim..
sabıt bır yerde kalmaktan nefret ederım :)
proje konusunda elimde çok örnek var malum 10 yılın bırımıkı yardıma ihtiyaca olanlara elimden geldiği kadar yardım ederim..
 
Merhaba 1-marmara unıv elektronık ve haberleşme öğretmenliği 2-marmara unıv bilgisayar ve kontrol öğretmenliği 3-dpu Elektrik elektronık muhendıslıgı yuksek yaptım.Öğretmenlık yapıyorum.Zevk için mıkrodenetleyıcılerle ugrasıyorum.
 
2003 myo elektririk mezunuyum . elektrik santralinde saha elektrik teknisyeniyim 154 şalt opr yapmaktayım
 
merhaba ben 2007 de beri azerbeycanda alcı fabrıkasında pişirim ve elektrık Bakım şefı olarak calışıyorum
 
slm müdür...
bende azerbeycana yeni geldim buraya alışamadım.. biraz sıkıcı bır yer sanırım.. sen nasıl alıştın :)
 
slm akdeniz teknik bilimleri meslek yüksek okulu kontrol ve otomasyon teknolojilieri öğrencisiyim antalyada yaşıyorum su anda mesleğimle ilgili çalşamıyorum ama daha önce yaptığım işler ( kuzu grup ta tuzla atık su arıtma tesisinde şantiye elektirkçisi ve tesisatları antalyada hurma atık su arıtma tesisinde de aynı görevdeydim sonra ki iş yerim antray hafif raylı sistemlerin turnike sistemi kablolama , kamera ve güvenlik sistemleri ile ayrıca türkiye de ilk olarak gerçeklerştirilen a- kent dolmuş otobüs tranway kart okuma sistemlerinde görev aldım antalyada otomasyon işi yapıpda eleman arayan bana yazabilir iyi günlerr
 

Forum istatistikleri

Konular
128,198
Mesajlar
915,766
Kullanıcılar
449,979
Son üye
schule48

Yeni konular

Geri
Üst