4 yıldır,Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Emeklisiyim.Şu an sadece hobi çalışmalarımla ilgileniyorum.Tüm üye arkadaşlarıma sağlık huzur ve başarılar diliyorum...
 
1997 eml mezunuyum çeşitli firmalarda elektrik Bakım işleri yaptım suan altın madeninde elektrikci olarak çalışmaktayım.
 
2003 eml mezunuyum.
özel bir firmada elektrikçi olarak çalışıyorum.
fabrakaların bakım onarım vs. işleri uydu cihazı oto teybi elektronik gibi alanlarda çalışmalarımı sürdürüyorum.
 
Hatay'da yaşıyorum; demirçelik sektöründe çalışıyorum. Yüksek gerilim cihaz bakımı ve Gaz izoleli sistem (380-154-34.5kV)arızasına bakıyorum.
 
1973 sanat entitüsü mezunuyum tedaştan 2003 yıl sonu emekli oldum.bagarası-söke/aydınlıyım iş bulsam calısacagım ama sartlar cok kötü ülkede kötü yönetiliyor sonumuz saldım çayıra mevlam kayıra
 
bende inşallah elektronik mühendisi olacam şuan yaptığım tekşey ders çalışmak:(ama gıttıkçe meslek bana heyecan veriyor ama heycanlamı kalacak diye düşünüyorum bazen.bazen gelecek konusunda endişelenıyorum.konudan saptım pardon:)
 
İplik fabrikasında elektrik-elektronik sorumlusu olarak calışmaktayım. 1987 EML Mezunuyum. Fabrikamızda RIETER ve MURATA makina parkı vardır. Bilgi alışverişinde bulunacak arkadaşlarla diyalok kurabiliriz..
 
99 eml elektronik mezunuyum
tekstil üretim sektöründe yaklaşık 10 yıldır hizmet veriyorum.
Saygılarımla..
 
1992 myo mezunuyum.Aluminyum:demir çelik:gıda :tekstil :ambalaj :yazamadığım kalsın;çalışmaya devam.Çalışan demir pas tutmaz.
 
1992 eml mezunuyum çeşitli firmalarda montaj ve devreye almadan sonra 2000 den bu yana bir lastik fabrikasının (otomobil) yener74 ün yazdığı gibi sekreterin prizine kadar hatta forkliftlerin aküsüne kadar sorumluyum
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,207
Mesajlar
915,823
Kullanıcılar
449,987
Son üye
mavcil19

Yeni konular

Geri
Üst