ÜCRET TALEP ETMEDEN OTOMASYON ALANINDA KENDİMİ GELİŞTİRECEGİM BİR YER ARIYORUM

fenelon

Üye
Katılım
17 Ağu 2014
Mesajlar
13
Puanları
1
Yaş
32
MERHABALAR BEN MUSTAFA KURU KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER M.Y.O KONTROL VE OTOMASYON BÖLÜMÜNDEN YENİ MEZUN OLDUM. ADANA DA İKAMET ETMEKDEYİM. OTOMASYON FİRMALARINDA KENDİMİ GELİŞTİRMEK İSTİYORUM .
OTOMASYON YAZILIMLARINA YABANCI DEGILIM (SIMENS PLC, Scada , OTOMATİK KUMANDA , PANEL,SÜRÜCÜLER v.b),PANOLARI VE CİHAZLARI KONUSUNDA TEMEL BİLGİM OLMASINA RAĞMEN PROFESYONEL BAZDA BİR BİLGİYE SAHİP DEĞİLİM.
EĞER MÜMKÜNSE ÜCRET TALEP ETMEKSİZİN OTOMASYON ELEMANI YETİŞTİRMEK İSTEYEN FİRMALAR VEYA PİYASADA BU İŞLERİ YAPAN KİŞİLER VARSA BU MESLEĞİ ÖĞRENMEK İSTİYORUM.BU KONUDA KIRKA YAKIN OTOMASYON FİRMASINA BAŞVURU YAPMAMA RAĞMEN HİÇ BİR YANIT ALAMADIM.BU FİRMALAR DENEYİMLİ ELEMAN ARAMAKTALAR FAKAT OTOMASYON ALANINDA YETİŞMİŞ PEK ELEMAN BULAMAZLAR. PEKİ BENİM GİBİ BU ALANDA YETİŞMEK İSTEYEN BİNLERCE GENCİ YETİŞTİRMEDİKLERİ HALDE PİYASADAN NASIL OTOMASYON KONUSUNDA DENEYİMLİ ELEMAN TALEP EDEBİLİRLER Kİ? İŞTE BU KONUDA SİZİN GİBİ FİRMALARIN BİZE DESTEK ÇIKIP DENEYİMLİ BİRER OTOMASYON ELEMANI OLMAMIZ İÇİN ÖN AYAK OLMANIZ GEREKMEKTEDİR. YOKSA BEN VE BENİM GİBİ GENÇLER PİYASA DENEYİMİNDEN YOKSUN BİRER VASIFSIZ BİREY DURUMUNA GELECEĞİZ.BU AYNI ZAMANDA ÜLKEMİZEDE BİRER ZARAR NİTELİĞİ TAŞIMAKTADIR. BU KONU HAKKINDA EN KISA ZAMANDA CEVABLARINIZI BEKLİYORUM SAYGILARIMLA...
E posta : [email protected]

Tel : 05365167652
 
helal olsun sana kardeşim çok haklısın bunların yüzünden ben kpss ye hazırlanıp memur oldum
 
hangı bölümden memur oldun ahmet
 
Maraş ta bulamadın ise kardeş kendini bir degerlendir . Staj ini nerde yaptın . Bilirsin küçük bir şehirde binlerce tekstil ve yüzler ce elektrik elektronik firması var tecrübe isini çok abartma bir ucunda n başla gerisi gelir.

General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Stajımı tekstıl fabrıkasında yaptım da stajdayken otomasyon adına hıc bıse ogretmedıler nerdeyse hep hammallık yaptırdılar
 
Kim sana ne öğretmesini bekliyorsun kendin makinaların nasıl çalıştığı ile ilgili kafanda algoritma lar olusturdunmu

General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Tabiki olusturdum algoritmalarini ama ben plc programlasini gorup makinalarin nasil o yazilimla calistigini gormek istiyordim
 
Yukarda plc program larına yabancı olmadığını yazmisdin şimdi algoritma var ise programa da yabancı degilsen . Geriye ne kaldı birilerinin sana comport ile plc kablosunun bağlantısını mi anlatsın . Boşver sağın solun dediğini bismillah De başla bir yerlerden . Örneğin kafamdaki algoritma lari plc ye yaz ofline simule ed . Olmayan anlamadığım yerler i sor . Tekrar yolun maras a düşerse bir selam ver .

General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Okuldaki plc yi gordum cok az bilgim var
 
Kim sana ne öğretmesini bekliyorsun kendin makinaların nasıl çalıştığı ile ilgili kafanda algoritma lar olusturdunmu

General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kendin çalış kendi kendini geliştir kendin pişir kendin ye :D Adam açık açık söylemiş tecrübeli değilim yetişmek yetiştirilmek istiyorum diye o zaman neden buraya yazsın değil mi ? kendimi yetiştirdim iş arıyorum diye bir şey duymadım ben daha !!!
 

Forum istatistikleri

Konular
128,349
Mesajlar
916,912
Kullanıcılar
450,199
Son üye
NCA0

Yeni konular

Geri
Üst