İsis devre çizimi

serkaan

Üye
Katılım
6 Nis 2012
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
32
Öncelikle S.a. Arkadaşlar Öğrenciyim ve bu hafta vize haftam 3 gün içinde bitmesi gereken bi ödevim var ve lanet olası ares in gıcıklık yapacağı tuttu yolu 30 la çizmek istiyorum kendisi 10 yapıyor yolu çapraz götürmek istiyorum gidiyo diğer pinlere değiyor. Kafayı yemek üzereyim. İSİS dosyasını versem yardımcı olabilir misiniz.

bunların ikiside aynı birini ben düzenledim areste baskı devre çıkartabilmek için ama olmuyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
 
Tools - trace angle lock buradan yolun açısını kendiniz belirlemek için üzerindeki işaretlemeyi kaldırabilirsiniz, zaten yol çizimi sekmesi tıklatıldığında yol kalınlığı seçilebiliyor, ayrıca auto router ile yolları çizdirirken istenen yol kalınlığı vire grid sekmesinden seçilebilir fakat bu seçimin uygulanabilir olması lazım yani yukarı bölümdeki yollar arası mesafe ve yol delik arası mesafe ayarlarının veya eleman yerleşiminin seçtiğiniz yol kalınlığını kurallara uygun olarak çizdirebilir olması gerekiyor. yok bunları biliyorum ama yinede olmuyor diyorsanız programı baştan kurup deneyebilirsiniz aklıma başka birşey gelmiyor.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,658
Kullanıcılar
449,941
Son üye
niwan

Yeni konular

Geri
Üst