zihniergun kullanıcısının son içeriği

  1. monofaze motor yükte terse dönmesi

    monofaze motorlar aşırı yüklenmede ters döner. bu bir arıza degildir durdurup yükü azaltırsanız normal yönde dönmeye devam eder.
  2. termokupul sorunu

    termokuple farklı iki metalin birbirine argon kaynagı ile baglanmış halidir. ortam ısısı ne ise o oranda milivolt kademesinde dc gerilim üretir; dolayısıyla bu ucun ısınan gövdeye teması dogru degildir.zaten özel bir metal zarf içindedir ve içinde seramik kanallar ile izole edilmiştir. daha...
  3. TESLA Kalibrasyon 'Teslanın Kutusu' adlı roman + Ajanda Çekilişi

    tesla kalibrasyon kitap çekilişine katılmak istiyorum..
  4. Plc Merkezi Otomasyon Kitapları Çekilişi (Ocak 2014)

    plc merkezi kitap çekilişine katılmak istiyorum.
  5. Lazer Algılayan Sensör

    ben laser senserü yaptım.bir ldr yi 10 cm uzunlugunda borunun alt kısmına yerleştirdim gün ışıgından etkilenmesin diye önüne kımızı cam monte ettim .sadece kırmızı lazeri görünce devreyi açtı. bu uygulama işine yarar belki.
  6. 20. Notebook Çekilişi (1 Adet Notebook)

    notebook çekilişine katılmak istiyorum.
  7. Schneider RE17RAMU

    şemada gördüğüm kadarı ile a1 ve a2 ye enerji verililip role aktif hale getirilecek zaman rölesi y1 e enerji verilince çalışmaya başlıyor .birde o şekilde deneyin.
  8. 19. Notebook Çekilişi (1 Adet Notebook)

    Notebook çekilişine katılmak istiyorum.
  9. 18. Notebook Çekilişi (1 Adet Notebook)

    notebook çekilişine katılmak istiyorum.
  10. Sessiz Kontaktör Lazım

    modası geçti ama bulabilirseniz yag içinde çalışan kontaktörler ses yapmaz. biraz pahalı olabilirler. ama sanıyorum gemi sanayiinde kullanılıyor olabilir.
  11. sıcaklık artınca devre çalışacak..

    en basiti devre kalorifer gövdesine bir kuyruklu sıcak su termostatı baglayın termostatın kuyrugunu kalorifer peteginin ısınan bir noktasına iyice degmesini saglayın ,gerekli ısı ayarını yapın ve bırakın kalorifer ısınınca fanı açar soguyunca kapar. basit ve ucuz bir çözüm..
  12. feko sensör

    sanıyorum ferrium konstanz bimetalinden oluşan bir sensor . yıllar önce japon malı bir ölçü aleti satın almıştım soar marka birde ısı ölçen bir sensorçıktı ambalajdan ,1.5 milimetre ince bir ucu vardı ve 300 derece ye kadar olçme yapıyordu kablosuna yapıştırılmış etiketinde feko yazısı vardı ...
  13. 14. Notebook Çekilişi (1 Adet Notebook)

    notebook çekilişine katılmak istiyorum.
  14. 13. Notebook Çekilişi (1 Adet Notebook)

    notebook çekilişine katılmak istiyorum.
  15. uzaktan kumanda

    nasıl bir araba kumandası bir arabanın kapılarını açan bir kumandamı yoksa oyuncak bir araba kumandasımı onu belirtirseniz daha iyi olur.
Geri
Üst