zafşarmak kullanıcısının son içeriği

  1. Cad Programlarında çizgi kalınlıkları

    beldibek abinin dediği gibi eğer katman oluşturduysan çizği kalınlıklarını lineweight sekmesinden düzeltebilirsin ve resmi bastılırken kalınlık neyse onu çıkartıyor .
  2. Metal yorgunluğu

    yunus abi eline sağlık birde çalışma zamanlarına yada hareket süresine göre hangi metal daha çok yorulur bilebilirmisin yada bir cetveli grafiği varmı? teşekkürler
  3. cnc torna programına ihtiyacım var

    bence senin sorunun plc ile abi galiba sen onu bence plc ile uğraşanlara sor
  4. Cnc Dökümanı

    proğramcı abi sizin şu N01 N02 N03 kafamı karıştırdı bunları satır içinde kullanamayacağına göre bunlar satır numarası olur diyecem çünkü N ile başlan mış öyle olmak zorunda zaten hem satır aralıkları 1erser mi vermiş ya sonradan araya bi seyler sokmak işterse birbirine girer herşey .
  5. Mcu Cnc Simülatör

    bodos abi o prb. o paraya bile değmez ama sen bilirsin çünkü sen onu cnc tezgah kullanabilmeyi öğrenmek maksadılya aldın veeeeeee türkçe diyorsun onu iyi öğrensen bile gerçek tezgah başında bi şey yapamazsın başıma geldi ;sen en iyisi yavaşyavaş ingilizce olanlarına bak
  6. Fanuc'un türkçe programlama dosyası veya kitabı olan var mı?

    volkanpinar abim hakikaten bütün cnc proğramları bi haftada öğrenebilirmisin? sen sadece siemensi dört dörtlük 1 ayda öğren sana madalya takalım elinden öperim. hem öyle olsa ortalık cnc proğramcısından geçirmez yalan mı?
  7. sinümeric dil değiştirme

    ya kafanıcı karıştırmak gibi olmasın ama sinumericte ancak iki dil almanca ve ingilizce olmuyormu!
Geri
Üst