yunusemre55 kullanıcısının son içeriği

  1. yunusemre55

    ultrasonic sensor

    bu kadar uzun mesafelerde ultrasonic mantıkla bir sensör dış ortamda sağlıklı çalışmaz.bunun için genel olarak mesafeler maksimum 8-9m civarıdır.bunun dışında ses dalgalarının yayılım çapı genişleyeceğinde ölçüm olamayacaktır.mesafe ölçüm sensörü olarak daha çok lazer sensörler kullanılır.yoğun...
  2. yunusemre55

    En İyi Sensör Markası?

    bakıyorum da Banner yada Turck tan bahseden olmamış. Evet herkes bir şekilde kullandığı yada sattığı markayı ön plana çıkarıyor ama hiçbir marka her işi kusursuz yapamaz, kaldıki neticede buna doğru fikirler gelişmiş. Ben de derim ki bir de Banner (ABD) ve Turck (Alman) markaları var. Sanki bu...
  3. yunusemre55

    Enda pid kontrolör

    Autonics in size uygun ürününü seçebilirsiniz.Her marka belki ilk başta mükemmel çalışabilir ama önemli olan uzun vadede verilen paranın karşılığını almaktır.bu açıdan baktığında Autonics in ürünleri gayet iyidir diyebiliyorum.
  4. yunusemre55

    Vinç Uygulamasında Hangi Marka Sürücüyü Önerirsiniz

    Fuji Mega... Tecrübeyle sabit olarak söyleyebilirim ki vinç işinde fiyat performans oranı en iyi cihazdır. iyi çalışmalar.
  5. yunusemre55

    Autosonics sensör kataloğu

    http://tr.autonics.com/upload/data/product_guide_tr.pdf saygılarımla :)
  6. yunusemre55

    Hellermann Tyton Kablo Aksesuarları

    HellermannTyton ürünlerle ilgili ihtiyaç halinde yardımcı olmak isterim. mail yada pm yollayabilirsiniz. iyi çalışmalar.
Geri
Üst