vivaas kullanıcısının son içeriği

  1. PIC18F4550 Usb HID Lcd & Led Uygulaması (CCS C)

    yalnız hocam direk usb ile usb kablosu olucak dönüştürücü falan olmucak kabloda..öyle oluyor deil mi:)
  2. PIC18F4550 Usb HID Lcd & Led Uygulaması (CCS C)

    Benim tezimdede zaten pici ilk programlarken programlayıcıyla yazılımı atıcam(1 defaya mahsus) sonrasında ise,pici devreden çıkarmadan picin içindeki yazılımı istediğim zaman değiştirebilmek.Tabi bunuda yaparken usb veri iletişimini kullanıcaz.örnek bu projede olduğu gibi.. Bu projenin...
  3. PIC18F4550 Usb HID Lcd & Led Uygulaması (CCS C)

    Zaten ilk pice programı programlayıcı ile atıcam,sonra değiştirmek istediğimde ise,pici devreden sökmeden içindeki yazılımı değiştirebilmem önemli.tabi bunu yaparkende usb veri iletişimini kullanıcam..örnek bu projede olduğu gibi..
  4. PIC18F4550 Usb HID Lcd & Led Uygulaması (CCS C)

    hocam bu sorunun cevabı gerçekten benim için çok önemli,benim branşım daha çok yazılım üzerine bilgisayar.Tezim elektrnik olunca biraz hüsrana uğradım..eğer pici hiç devreden çıkarmadan pic'e yazılım atabiliyorsak(yeni programlayıcı kullanmadan) o zamann başlıcam inş...bekliyorum cevanızı..
  5. PIC18F4550 Usb HID Lcd & Led Uygulaması (CCS C)

    Teşekkürler,benim bu seneki tezim bu,inş. yapabilirim..Birde şeyi sormuştum..pici devreden çıkarmadan tekrar devre üzerinde programlayabilirmuyuz.
  6. PIC18F4550 Usb HID Lcd & Led Uygulaması (CCS C)

    dosyayı indirdim sorun yok..Hocam sabırsızlıkla o cevabınızı vermenizi bekliyorum:)..iyi günler
  7. PIC18F4550 Usb HID Lcd & Led Uygulaması (CCS C)

    Hocam merhabalar.Birşey sorucaktım.Denediniz mi siz bunu.birde bu şekilde pic devre üzerindeykende tekrar programlayabiliyor muyuz?sanırım link de bir sorun var inmiyor dosya çünkü.İlginize teşşekürler,iyi çalışmalar
Geri
Üst