vayaz kullanıcısının son içeriği

  1. vayaz

    Mitsubishi Servo AL. 1A Hatası

    Herkese Merhaba ; Elimde 2 adet mitsubishi servo sürücü var. Mr-J2s biri 40 diğeri 60 her iki sürücüde de AL.1A ( Motor combination error ) hatası alıyorum. Sürücülerde parametre kullanılmıyor. Makineye bağlandığında tüm parametrelerini alıyor. Pc ile bağlanarak kontrol ettiğimde motor ve...
  2. vayaz

    Moeller PLC Program Siliniyor

    Merhaba ; Elimde bir tane moeller plc var. Üzerine hafıza kartını takınca yükleme yapıyor. Sistem sorunsuz olarak çalışıyor. Sistemde enerji varken memory kart üzerindeki siyah aparatı geri çektim. Şu an taktığımda plc ye yükleme yapmıyor. Siyah kısımı sadece memory kartı tutan tırnak olarak...
  3. vayaz

    pwm analog dönüştürücü ürün arıyorum

    Merhaba bende buna benzer bir ürün arıyorum. Dakikada 0 ile 6000 pulse aldığım kontak sinyalini 4-20ma çevirmek istiyorum. Bunun için uygun bir ürün varmı ?
  4. vayaz

    Phoenix Contach IPC Profinet Sorunu

    Plc ethernet soketi direk ipc ye gidiyor. Router vs. Yok. Sadece ipc için kullanılmış.
  5. vayaz

    Phoenix Contach IPC Profinet Sorunu

    Yarın bilgisayar ile gidip makine üzerinde deneme yapacağım. Merak ettiğim ipc ye atayacağım ip adresi plc ip adresimi olacak ? Yada örneğin plc 192.168.1.10 ise ipc yi 192.168.1.11 yapmam mı gerekli ?
  6. vayaz

    Phoenix Contach IPC Profinet Sorunu

    Merhaba ; Ürün resmini ekledim.
  7. vayaz

    Phoenix Contach IPC Profinet Sorunu

    Merhabalar evet plcde phoenix contact
  8. vayaz

    www.elektronikcarsisi.com

    Ben Natromak End. Elektronik olarak site üzerinden alışveriş yapıyorum. Çok başarılı bir firma tavsiye ederim.
  9. vayaz

    Phoenix Contach IPC Profinet Sorunu

    Merhaba ; Elimde bulunan onarım yapılmış bir phoneix Contact endüstriyel pc var. Onarım asamasıda cihaz fabrika ayarlarına çekildi. IP adresi değiştiği için PLC ile haberleşmiyor. Ip adresini nasıl öğrenebilirim ? PLC üzerinden öğrenme şansım var mı ?
  10. vayaz

    Teknik Servis Takip Programı

    Yardımcı olabilecek kimse yok mu ?
  11. vayaz

    Teknik Servis Takip Programı

    Arkadaşlar herkese merhaba ; Teknik servisimizde kullanmak için bir program arıyorum. Kartların takibini yapmak için birçok program buldum ama kullanmadığım için indirmedim. Tavsiye ettiğiniz ücretsiz teknik servis programı varmıdır ?
  12. vayaz

    Pano ve otomasyon Malzemeleri

    vay arkadaş 19 gündür kimse mi cevap vermedi.
  13. vayaz

    Pano ve otomasyon Malzemeleri

    Merhaba Arkadaşlar ; Ben pano ve otomasyon malzemeleri satışı yapmak için bir dükkan açmayı düşünüyorum. SMPS güç kaynakları, kontaktörler, röle çeşitleri, buton grupları, proses kontrol cihazları, ısı kontrol cihazları,motor kondansatörleri, klemens çeşitleri, Şalter , VOtomat, Havya...
  14. vayaz

    Başlangıç için PLC

    Merhaba arkadaşlar, PLC ve HMI ya yeni başlıcam elimde Siemens Logo ve Siemens S7-200 var ama sanırım bunlar pek kullanılmıyor size sorum şu hangi PLC ile başlamalıyım ?
  15. vayaz

    Panasonic PLC Programı

    Ftp kullanıcı adı ve şifresine ihtiyacım var, teşekkürler...
Geri
Üst