tr.isbilgileri kullanıcısının son içeriği

  1. tr.isbilgileri

    Yeni başlıyorum yardım gerekli

    Kardeş Merhaba, Yeni PLC ögrenmeye başladığım zamanlar bende aynen sizin gibi zorluklarla başlamıştım. O yüzden kendi tecrübeme dayanarak fikrimi söyleyeyim. İnşallah faydası olur :)) Öncelikle elektrikte kumandan bilgin gayet iyi olmalı öyle olduğunu varsayıyorum. Onun haricinde bir eğitim...
  2. tr.isbilgileri

    Beyin Fırtınası Yapalım

    İlginiz için teşekkürler. Ama benim söylemek istediğim şey bu tür ürünleri yaparken geçen süreci öğrenmek, donanım ve yazılım kısımlarında detaylar yani. Hali hazırdaki ürünleri kullanmak zaten kolay bir şey.
  3. tr.isbilgileri

    Beyin Fırtınası Yapalım

    Yok hayır yazılım tarafına biraz hakimim. html,css,javascript, php, c# gibi konularda genel bir bilgim var. Mesela şu sitede yer alan ürün https://www.telesis.com.tr/ yada ürünler gibi şeylerin çalışmasının yapmak istiyorum. yani internette araştırma yaptığımız genel insanlar hep aynı şeylerden...
  4. tr.isbilgileri

    Beyin Fırtınası Yapalım

    Arkadaşlar Merhaba, IP Telefon sistemi geliştirmek istiyorum. Böyle bir projeyi geliştirebilmek için neler bilmek gerekli elektronik tama onun haricinde yazılım dili vs olarak neler öğrenmem gerekli yada hangi konuları bilen insanlarla çalışmam gerekli.
  5. tr.isbilgileri

    KEPserverEX PLC ekleme

    teşekkürler.
  6. tr.isbilgileri

    KEPserverEX PLC ekleme

    Merhaba, KEPserverEX programına işletmede bulunan farklı marka plc lerden veri almak istiyoruz. Böyle bir proje gerçekleştirmek mümkün mü. Tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
  7. tr.isbilgileri

    S300'den S1200 e plc dosyası aktarımı

    dosyanızı gönderin bir inceleyeyim. bu şekilde sorun çözemeyiz malefes.
  8. tr.isbilgileri

    S300'den S1200 e plc dosyası aktarımı

    Merhaba tek tek yazarken neden hata alıyorsunuz. Sonuçta programı yeniden yazıyorsunuz. S7-1200 komutlarına uyarlayarak yazmaya dikkat edin. Takıldığınız nokta neresi belki yardımcı olabilirim.
  9. tr.isbilgileri

    Scada hakkında

    Kardeşim bahsettiğin sorunu çözebildin mi. Bende s71200 plc ile vijeo citect scada programını haberleştirmek istiyorum.
  10. tr.isbilgileri

    Küçük bir tesiste enerji izleme projesini nasıl yapabilirim?

    Selamün aleyküm kardeş. Bahsettiğin projeyi yaptığın zaten bu mesleğin en iyilerinden birisi olursun. plc,scada,proje çizme vs. umarım başarılı olursun. bu mesleğin kötü tarafı zaten istediğin kaynaklara ulaşamıyor olmak. Bu arada benimle iletişime geçerseniz vijeo citect konusunda yardımcı...
  11. tr.isbilgileri

    Cofaso'dan Eplan'a XML proje taşımak.

    Merhaba, Cofaso programını kullanabilmek için egitim mevcut mu acaba ücretli yada ücretsiz. Youtube bir kaç egitim var ancak belli bir noktadan sonrası yok.
  12. tr.isbilgileri

    İnternet Üzerinden Veri takibi

    Merhaba, Vijeo citect ile okunan verileri mysql veri tabanına kayıt edip kaydetmiş olduğumuz verileri de internet üzerinden okuyabilmemiz mümkün mü acaba. NOT: Çok ileri seviye olmasa da html,css,php,mysql vs bilgim var.
  13. tr.isbilgileri

    Mühendislik Tamamlama

    İşin üzücü tarafı ise mühendis olmayıp ta 10 tane mühendisi cebinden çıkaracak insanlar sırf mühendislik diploması olmadığı için ikinci sınıf insan muamelesi görüyor. Oda bu ülkenin ne acıdır gerçeği.
  14. tr.isbilgileri

    Mühendislik Tamamlama

    İlginiz için teşekkürler
  15. tr.isbilgileri

    Mühendislik Tamamlama

    Anadolu Üniversitesi AOF Elektrik Enerjisi Üretimi ve İletimi Mezunuyum. Çalıştığım için uzaktan okuman istiyorum. Yani hakkınız var ancak her halukarda örgünde olsa, uzaktanda olsa insanlar mesleklerini zaten çalışarak ögreniyor.
Geri
Üst