TB4BA kullanıcısının son içeriği

  1. Solar Tracker Devreme Yorum?

    plc den nasıl kontrol edersin bilmiyorum onuda lm324 lü devreler var ilgilenirsen..bi bak.ben yapmıştım gayet güzel çalışmıştı.
  2. mikrodalga üretecek bir devre şeması

    kökten yalan yok daha neler.olmaz öyle şey bildiğin rezistansın cam boru içine alınmış şekli. mikro dalga süt ü neden bozsun ne alaka ben katılmıyorum yukardaki dedikodulara. mikro dalga ile ilgilenen skymen arkadaş o mikrodalga öyle bir şeydirki açıkta çalıştırdığın anda vicunundaki tüm...
  3. PSU Fanını Otomatikleştirme_?

    'CAHİL İLE SOHBET ETMEK, ZORDUR BİLENE, CAHİL;NE GELİR İSE SÖYLER DİLİNE! ALİM İLE SOHBET EDERSEN ALIRSIN MERTEBE; CAHİL İLE SOHBET EDERSEN,DÖNERSİN MERKEBE!!' konu ile ilgisi yok ama üstadım bu sözü kim söylemiş merak ettim ilk olarak.
  4. RF verici şeması (en amatörü)

    Böyle birşey mümkünmüdür ? Mümkünse nasıl yapabilirim(şeması falan varmıdır) ve 2 km alandaki tüm frekansları kapsamak yasalmıdır ? Ben yasal sınırı 15 km olarak biliyorumda.. yasal sınırın metre kilometre ile ilgisi yok tur telsiz kanununu okumanı önemle tavsiye ederim.
  5. Geniş Bant Video+Audio Alıcı (49-858 MHz) Devre Şeması Yapımı

    bunlar yapılırda orjinal kaynak ne daha aydınlatıcı olması bakımından...
  6. indüksiyon

    bende arıyorum ama şöyle sakin az malzemeli bir devre bulamadım ayrıca dediğin zor gibi o kadar çok detay varki ne ısıtacan ne kadar ısıtacan bunlarda çok önemli başarılar
  7. pic 16f628 ile polis lambası buyrun

    şema göremedim...
Geri
Üst