Tanay10 kullanıcısının son içeriği

  1. Beko ekmek yapma makinası pişirmede sigorta atıyor

    Bazı rezistanslar ısnmaya başladıktan sonra maalesef kaçak akımı attırıyor. yeni alsanız bile. ben tost makinesinde rezistansın gövdeye temas yerlerine makaron kesip geçirdim 7 yıldır kullanıyorum. böyle bir imkan varsa uygulayın. kolay gelsin.
  2. Fanlı Isıtıcı Arızası Firex Marka

    Merhaba bu termal sigorta yerine düğme limit termostadı kullanılsa olurmu? olursa kaç derece kullanmalıyıız?
  3. üflemeli ısıtıcı üst limit termostat sorunu

    Merhaba; Evde kullandığım mio star marka oda tipi ısıtıcının üst limit termostatı arızalandı. ancak rezistans la komple parça olduğu için sökmek mümkün değil. bunun yerine nasıl ve kaç derece üst limit termostatı kullanabilirim? Nereden temin edebilirim? ilgilenen arkadaşa şimdiden teşekkür ederim.
  4. Tost Makinesi ısınınca Kaçak akım rolesini attırıyor

    Teşekkür ederim yanmaz jelatin bulamadım. dışı elastiki olan yanmaz makaron geçirdim rezistansın gövdeye değen yerlerine. ve makineyi tekrar kullanmaya başladık.
  5. Tost Makinesi ısınınca Kaçak akım rolesini attırıyor

    Eyvallah, sağolasın hayırlı işler diliyorum.
  6. Tost Makinesi ısınınca Kaçak akım rolesini attırıyor

    İlginize teşekkür ederim Balıkesir de maalesef seçeneklerimiz kısıtlı. orjinal veya benzerini bulamadım. aldığım rezistans şekil olarak az farklı olup sadece köşe yerlerinden az bükme ile yaptım ama olmadı. yapmak içinde tanesine 40 tl istediler.
  7. Tost Makinesi ısınınca Kaçak akım rolesini attırıyor

    Merhaba; Yeni bir eve taşındım. tost makinesi ısınmaya başlayınca yaklaşık 2 dakika sonra kaçak akım rolesini attırıyor. eski evimde toprak hattı var ancak kaçak akım rolesi yoktu. orada rahat kullanıyorduk. bu evde makinenin toprak hattını iptal edince yine problem yok. diğer bulaşık ve...
Geri
Üst