sttsn23 kullanıcısının son içeriği

  1. Arduino'yu Led şeritle beslediğim yerde parazit

    Arduino ile 5-6 metrelik led şeritin bağlı olduğu prize bağladığımda parazit oluşuyor. Arduinoya pull-down direnciyle bağlı buton kendi kendine 1-0 oluyor. şeriti seyyar prizden çekince düzgün çalışıyor. Bunun nedeni ne olabilir? Şimdiden teşekkürler.
  2. Arduino'nun ısınma sorunu

    ı2c de 5v gnd SDA SCL pinleri bağlı 5v bağlantısını kesincede ısınıyor Hepsi ısınmıyor 1 tanesi yada 2 tanesi ısınırken 2 tanesi hiç ısınmıyor
  3. Arduino'nun ısınma sorunu

    Arduino ile şerit led kontrolü üzerine çalışıyorum. Çok fazla şerit led var bu nedenle I2C protokolünü kullanıyorum. 12 volt kontrolünü ırfz44 ile yapıyorum. Arduino çok fazla ısınıyor. bütün arduinolar ısınmıyor 5 tane arduinodan sadece 2 tanesi aşırı ısınıyor. 5volt regulatörü el değmeyecek...
  4. Elektronikmanyetik dalga

    Çok sağolun. Araştırdığımda lens antenleri gördüm. Lens antenleri ile ilgili bilgisi olan var mı? Radyo frekansında kullanılıyor mu? menzili maksimum ne kadar gidebiliyor.
  5. Elektronikmanyetik dalga

    Öncelikle iyi akşamlar. Elektromanyetik sinyallerle ilgileniyorum. Radyo frekansını belli bir bölgeye odaklayabilir miyiz? Dağılmasını nasıl önleyebiliriz? Ya da haberleşmeyi sağlayacak buna benzer bir cihaz var mı? Bunu nasıl öğrenebilir miyim ? Şimdiden teşekkürler.
Geri
Üst