semi_h kullanıcısının son içeriği

  1. Kablosuz enerji aktarımı nasıl yapılır ?

    6V akü bağladım. Alıcı devrede 5.5V var sarja taktığımda da aşırı düşüş olmuyor 5V ölçtüm. Bugün devreyi tekrar kurdum. Şarj oldu ve şarj olmuyor uyarısı vermedi fakat bi süre sonra hiç bir etki yapmadığım halde tekrar şarj oluyor uyarısı veriyor ve sarj cihazını tekrar takın diyor...
  2. Kablosuz enerji aktarımı nasıl yapılır ?

    By lent hocam kusura bakma geç yazıyorum pek devreyle ilgilenme fırsatı bulamıyorum. Cevapların için teşekkürler öncelikle, kalın kablo kullanmama rağmen olmadı yine şarj olmuyor uyarısı aldım. KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
  3. Kablosuz enerji aktarımı nasıl yapılır ?

    Voltaj yük binince 2.5 a düşüyor. Dahami yüksek olmalı? KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
  4. Kablosuz enerji aktarımı nasıl yapılır ?

    Bende bu devreyi kurdum proje ödevim için yaptım. Samsung cep telefonlarını şarj edebildim fakat Nokia cep telefonlarını şarj edemedim. Nokia şarj olmuyor uyarısı veriyor. Sizce neden olabilir?
  5. Kablosuz enerji aktarımı nasıl yapılır ?

    Çıkıştan kaç volt gerilim veriyor?
  6. Elektrikçi olarak neler bilinmeli?

    Anladım hocamda hani şunu bil sorabilirler diyeceğiniz bir şey yok mu?Bu mülhakat sorusudur diyebileceğiniz bir kaç konu falan?
  7. Elektrikçi olarak neler bilinmeli?

    :D Doğru söylüyorsun duyumlara göre torpil çok fazlaymış. Hocam eyvallah çok güzel söylemişsin ama bu yılların tecrübesi.Ben soruyu yanlış sordum mülhakatta neler önemlidir, yani mülhakatta sorulan, temel bilinmesi gereken konular nedir diye sorayım tekrar.
  8. Elektrikçi olarak neler bilinmeli?

    Arkadaşlar merhaba ben 2009 elektrik-elektronik bölümü endüstriyel bakım onarım dalı mezunuyum.İki senedir elektrikle elektronikle alakam yok kpssınavına girdim TÜLOMSAŞ mülhakatlarına gideceğim tecrübeli arkadaşlarımız varsa mülhakatta teknik bilgi olarak neler sorulur ve bir elektrikçinin...
Geri
Üst