selcuk74 kullanıcısının son içeriği

  1. Pic ile encoder

    Teşekkür ederim dostum yardımarın için....Çok sağolasın.
  2. iplik katlama mak. kumandası

    Bence her göze ayrı ayrı kart yaparaktan daha ucuza mal edersin. Her bir balabana tur sayısını saymak için bir sensör koyduktan sonra balabanın çevresi ile çarpınca metreyi bulursun. İlk metre girişini oktur yada metre değiştirme işlemini ise bir master kartla bu diğer 90 karta gönderebilirsin...
  3. Laser yazıcılar için toner cipi resetleme

    Merhaba arkadaşlar. Lexmark t644 laser yazıcılar için toner cipi resetleme devresi arıyorum. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. iyi çalışmalar dilerim.
  4. PICnet Web Server ile İnternet Üzerinden Kontrol

    Hocam tebrik ederim. Bu ethernet board kaç lira civarında? yardımlarınız için teşekkür ederim.
  5. PICnet Web Server ile İnternet Üzerinden Kontrol

    Tebrik ederim güzel çalışma
  6. Pic ile encoder sinyallerini saydırmak

    Hocam Rb4-Rb7 port değişim kesmesi ile yapmaya çalıştım başaramadım. Bana PBP kodlarını yazarmısın?
  7. Pic ile encoder sinyallerini saydırmak

    arkadaşlar picbasicle bunu nasıl yapabilirim bende merak ediyorum. Birde bven kesme kullanarak yapmak istiyorum. devrenin stabil çalışması gerekiyor. yardımlarınız için teşekkür ederim.
  8. Pic ile encoder

    ArkadaŞlar İlgİnİz İÇİn TeŞekkÜr Ederİm. Ben Bu Devreyİ Tekstİl De Dokuma Makİnasinda Kullanicam Makİnanin Devrİ Dakİkada 250. O Kadar YÜksek DeĞİl Yanİ. Yapmak İstedİĞİm Desenlerİ Hafizaya Gİrİp Sonra Hafizadan Okumak. ÖrneĞİn 4000 Raporlu Bİr İŞte 0 Dan 4000 E Kadar Sayacak Sonra Sifira Gerİ...
  9. Pic ile encoder

    Selam arkadaşlar. Bir makinaya 360 derecelik encoder bağlamak istiyorum. Bana yardımcı olabilecek arkadaş varmı? yapmak istediğim ekranda makinanın derecesini yazması ve tam turda bir sayı attırımı yapması ters yöne döndüğünde ise sayı eksiltmesi yapmasını istiyorum. şimdiden teşekkür ederim.
Geri
Üst