ramazanb kullanıcısının son içeriği

  1. toprak nötr arasında voltaj

    Merhaba ustalar Suan yurtdisindayim Sudan da ve işin içinden cikamadim sizlere bir sorum var 3 tane makine var bu 3 makine ayni regulatorden besleniyor gerilimde cok dalgalanma olduğu icin kullandik Notr ile toprak arasinda sebeke geriliminde 15 volt olcuyoruz,regülatör devreye girince bu kacak...
  2. Arduino UNO'da C++ uygulama,lütfen acil yardım

    Arduino UNO'da C++ program dilinde yazılmıs basit ölçekli bir proje lazım. İlk defa yapacağım için ayrıntılı bir şekilde anlatabilecek olan biri olursa çok iyi olur. yardımlarınız için şimdiden çok tesekkur ederim.
  3. Max. 30 V beslemesi olan amfi devresi lazım

    tesekkur ederim.
  4. Max. 30 V beslemesi olan amfi devresi lazım

    çıkıstaki hoparlör kaç ohm ? ve devreye 30volt verdiğimde max.verim kac w elde ederim?
  5. Max. 30 V beslemesi olan amfi devresi lazım

    evet haklısınız. ben bu devrenin üstünde calısıcam bitince sizinlede paylaşıcam.şemada takıldıgım okuyamadıgım bi yer olursa tekrar yardım alırım.
  6. Max. 30 V beslemesi olan amfi devresi lazım

    Yok mu soruma cevap verecek kimse ???
  7. Max. 30 V beslemesi olan amfi devresi lazım

    İkinizide çok tesekkur ederım abılerım. Devre muazzam çok guzel dedıgınıze gore de sorunsuz calısıyor.Bende ilk anfi deneyimimi kolaydan baslamak ısterdım tabı ama suan karsıma zorunlu olarak transıstorle yapılması gereken bir anfi devresi çıktı. Ve bunu benım yapmam lazım.Bunu da anca sız...
  8. Max. 30 V beslemesi olan amfi devresi lazım

    teşekkur ederim verdiğiniz bilgi için daha önce hiç amfi devresi yapmadığım için bu konularda acemiyim.o yuzden benım sızın o degerli bilgilerinize daha cok ihtiyacım var,yapamazsam dersten kalıcam. yardım edersenız cok sevinirim.
  9. Tek Kaynaktan Simetrik Besleme

    Devrenin girişine +24v değilde +30v versem simetrik beslemeye (+15 0 -15) çevirebilir miyim?
  10. Max. 30 V beslemesi olan amfi devresi lazım

    Hakan abinin verdiği devrenın beslemesi dediği gibi 25-40v mu ? o zaman niye verilen şemada besleme 42v yazıyor.
  11. Max. 30 V beslemesi olan amfi devresi lazım

    Teşekkür ederim. Ama besleme verdiğim şartı ve söylediğinizin gerilim aralığını karşılamıyor.Paylaştığınız devrede besleme gerilimi 42V olarak gözüküyor.
  12. 12 V İle Çalışan Basit Anfi

    aly123 Bana da yardımcı olur musun? max 30 volt giriş beslemesine sahip amfi devresine ihtiyacım var . Gercekten çok acil ve önemli benım için. şimdiden tesekkur ederım .
  13. Max. 30 V beslemesi olan amfi devresi lazım

    Maksimum 30 volt giriş beslemesi, Beslemesi simetrik olmayan , minimum 5 transistörlü , Amfi devresi lazım . Çok acil lazım Lütfen yardım edin . Şimdiden teşekkur ederim ..
Geri
Üst