pRoductionD kullanıcısının son içeriği

  1. Otomasyon Öğrenmek

    Çok güzel yazmışsınız vakit ayırıp yazdığınız için size minnettarım. Ben yeniliğe açık ve bilgiye aç biriyim.Böyle söylediğimden ötürü herşeyi bilmiş gibi gözükmek istemem, herşeyi bilemem de zaten öyle bir söylemim yok. Sadece yaşım daha gençken birşeyler yapmak istiyorum yapıyorum da. Endüstri...
  2. Otomasyon Öğrenmek

    Estafurullah. Beni anlamanızı dilerdim. 2 bambaşka birbiriyle alakası olmayan şey söylediğimi düşünmüyorum. Sonuçta ders olarak otomatik kontrol, plc, hidrolik pnömatik gibi dersleri alıyoruz.
  3. Bu maaşlar gerçek olabilir mi?

    Mühendis olmak yerine berber olsaydım daha çok kazanıyor olurdum. Bu ülkede beynini ne kadar kullanırsan o kadar az kazanırsın.
  4. Otomasyon Öğrenmek

    Arkadaşlar merhabalar, bu siteyi bulduğum için hem çok sevinçliyim hem de çok mutluyum. Siteyi kuranlardan Allah razı olsun. Makine mühendisiyim, 4 aydır metal sektöründe arge mühendisliği yapmaktayım. Öncesinde aynı firmada 4 ayda üretim mühendisliği yapmışlığım var. Cad-cam-cae biliyorum diye...
  5. Otomasyon yardımlaşma Whatsapp grubu

    Benide gruba alırsanız çok memnun olurum arge departmanında çalışıyorum yeni otomasyon öğrenmeye başladım sakıncası yoksa kafam çok karışık yol haritasını deneyimli kişilerin tecrübelerini dinleyerek oluşturmaya ihtiyacım var.

Yeni mesajlar

Geri
Üst