omam bıyık kullanıcısının son içeriği

  1. KBP-2550 BUSBAR ÇIKIŞ PANOSU

    Arkadaşlar bana acil olarak kap-1650,kbp-2550 tipi busbar çıkış pano fiyatı lazım.. Kap-1650 tipli pano akım kapasitesi düşük olduğundan yandı,bunu 250a olarak büyülteceğim zannedersem oda kbp-2550 tipi oluyor..
  2. UPS

    SONUÇ ISLIK
  3. UPS

    yapmaktan ziyade bu gibi durumlar için tasarlanmış birşey arıyoruz.
  4. UPS

    evet haklısınız enerji kesildiğinde ups sesli uyarıyor ama evin diğer odalarından bu ses duyulmuyor.hasta uyku halinde olduğundan faydalı bir ikaz olmuyor.
  5. UPS

    slm arkadaşlar,bi arkadaşımın evinde sürekli çalışması gereken tıbbi cihazlar var,bunun için ups bağlattırmış.her ihtimale karşın elektrik kesildiğinde ses ile uyarı veren basit bir cihaz arıyoruz,yada yapmak istiyoruz.prize takılabilecek birşey olmalı.yardımlarınızı bekliyoruz.
  6. Danfoss

    dostum ne kadar frende olsa kayma mutlaka oluyor.dediğin olay bende var.yavaşlama sensöründen geçtikten sonra motor yavaşlıyor fren devreye giriyor,motorun taşıdığı alete piston,durdurmak istediğim yere kilitleme yapabileceği bir yatak monte ettim.bu şekilde kullanıyorum.
  7. yıldız-üçgen kalkış sorunu

    yıldız üçgen bağlı motorumuzun kontaktörleri bazen ilk çalışma(start) esnasında seri bir şekilde çekip bırakıyor.üçgene geçemiyor termik atıyor.herzaman yapmıyor,sebebi ne olabilir..tsk
  8. vlt 5000

    sürücüyü kontrol ettim hata vermiyordu.stand by da bekliyordu.
  9. vlt 5000

    ray ile teker arasına sıkışan kablo başka bir amaçla kullanılan seyyar kablo.
  10. vlt 5000

    slm.danfoss vlt 5000 sürücü ile çalışan frenli motor ve o motorun çalışmasıyla ray üzerinde hareket eden mekanik tekerlekli bir vagonum var (yük taşıyıcı).vagon hareket halindeyken ray ile tekerlek arasına seyyar kablo sıkışıp kısa devre yapmış ve vagon durmuş.atan sigorta yok sürücü arızada...
  11. monoray vınc yardımı

    aynı sorunla karşılaştım lanet bir vinç,butonundan konik rotor dişlisine varana kadar söküp kontrol ettim ,bu denemeleri yaparken yağ haznesi ısınıyor dikkat ettiysen.fren sistemi çok gıcık,yağ felan hepsi hikaye..o zaman sorunu butondan halletmiştim zaten bir süre sonrada söküp attım,çünkü...
  12. siemens s7 otomasyon topraklaması

    slm.saha betonu içine konulan hasır demirler ile otomasyon ünite topraklamasının birbirine bağlanmasının teknik açıdan bir sakıncası varmı,varsa nelerdir..tsk.
Geri
Üst