myalciin kullanıcısının son içeriği

  1. İşte Buda Benim Makinem Ve Yeni Çalışmamızın Meyvesi

    Mach ile kesim yaparken elektrik kesintisi olursa elektrik geldiği zaman kaldığı yerden devam eder mi yoksa baştan mı alır.
  2. İşte Buda Benim Makinem Ve Yeni Çalışmamızın Meyvesi

    Teşekkür ederim. Tek korkum plazmada kestikçe kesilen yerler biraz havaya kalkabiliyor plazmanın torcu o bölgelere takılır mı diye endişem var.
  3. İşte Buda Benim Makinem Ve Yeni Çalışmamızın Meyvesi

    Çok güzel olmuş ellerinize sağlık. Step Motorla bu işi yapabilirmiyiz. Ben plazma bağlıyacağım hız yavaş olsa daha iyi olur. Yarım ay şekline 1500x3000 ebatlarında sac kesiyorum. Şuan elle kesim yapıyorum pergel yardımıyla.
  4. Laptop almayı düşünüyorum ne önerirsiniz?

    Asus A6 serisi kullandım DVD dışında bir şikayetim yoktu. Sağlamlığı 10 numaraydı. masadan kızım yere düşürdü, üstüne su bir büyük su bardağı su döküldü, 1 bardak neskafe döküldü. Halen inatla çalışmaya devam etti :) bu kazalardan sonra sadece mouse sağ tuşu iptal oldu o kadar. Şimdi Acer...
  5. Suyu havadan bırakarak şekil ve yazı oluşturmak

    Ankara da bir alışveriş merkezinde de var güzel bir uygulama Dikkat çekiyor.
  6. hafif ticari araç tavsiyesi

    Renault Kangoo 1.5 dizel var yakıt oldukça iyi gidişide gayet güzel. Memnunuz
  7. Eski Mekanik Sayaçlar Ücretsiz Değiştirilecek

    Karları olmasa bedava değiştirmezler ve değiştirmediler de Geçen yıl tıkır faturaya eklediler. Hem sayaç parası ver hemde daha fazla fatura gelsin süper bir iş.
  8. Laptop Tavsiye

    Masa üstü PC Casper I7 2.67 GHz 6GB RAM var mükemmel çalışıyor.
  9. Laptop Tavsiye

    Arkadaşım ben Acad2011 ve inventor 2011 kullanıyorum. Laptop Acer Aspire5742G İşlemci I5 2.67 GHz Ram 4GB Win7 64Bit inventor 2013'ü çalıştıramıyor 2011'de de kasma var.
  10. İnsansız hava aracımız ANKA hakkında

    Türkiye'de yapılamayacak iş yok bence yeter ki destek olsun. Dünyanın çok gerisinde de olsak yinede çok güzel şeyler...
  11. Mach3 ile Pnömatik piston Valfini çalıştırabilirmiyim?

    Kazım Abi, Çok teşekkür ederim. Zaman rölesi aldım eski röleyi söktüm yenisini taktım süreyi kısalttım şimdi sorunsuz çalışıyor. Tam istediğim şekilde.
  12. Mach3 ile Pnömatik piston Valfini çalıştırabilirmiyim?

    Kodlarla yapamadım Kazım Abinin dediği gibi röle takacam.
  13. Mach3 ile Pnömatik piston Valfini çalıştırabilirmiyim?

    Imports System.IO Public Class Form1 Private Sub Button1_Click(sender As Object, e As EventArgs) Handles Button1.Click Dim X As Integer TextBox6.Text = "T1" 'TextBox6.Text += ControlChars.CrLf & "M3" TextBox6.Text += ControlChars.CrLf TextBox6.Text...
  14. Mach3 ile Pnömatik piston Valfini çalıştırabilirmiyim?

    Selam Arkadaşlar, Boru delmeyi çalıştırdım. http://www.youtube.com/watch?v=T2WvKBS4CQQ Delmede sorun yok kaçırmada yok. G Code'larla M3 G04 P10 M5 vs... şeklinde visual basicte 1-2 kutuyu doldurarak G-Code kolaylıkla üretiyorum Delik sayısı, ilk ölçü ve ara ölçüler şeklinde Delik arası...
  15. Mach3 ile Pnömatik piston Valfini çalıştırabilirmiyim?

    Teşekkür ederim, Bir yanlışlık var galiba telefonda bu konuyu kimseyle görüşmedim. Yapmak istediklerimi şimdilik yaptım boşta denemeler iyi tam istediğim gibi. Visual Basic ile GCode için küçük bir program yazdım Arayüzden İlk delik ölçüsü, Hatve, Delik Sayısı, Hız, firenleme süresi vs...
Geri
Üst