mc03 kullanıcısının son içeriği

  1. Delta PLC sorunu

    Maalesef yok. Altta projeyi veriyorum. İgili bağlantı X13 (C14 no'lu kablo) security (SQ5 kontağı) Bu arada yanlışlıkla yazmışım Switch com ucu 24G den.
  2. Delta PLC sorunu

    Kontağın com ucuna PLC üzerindeki S/S gidiyor.(projede de böyle),kontağın NC sinden çıkıp X13'e DI olarak dönüyordu. Ben de bu ikisi arasına köprü attım.
  3. Delta PLC sorunu

    Merhaba sevgili arkadaşlar DELTA DVP-32 EH üzerinde çalışan bir makinem var,makinede sıkışma meydana geldiğinde bu bilgiyi sıkışma switch kontağından gelen(- eksi ) DI ile alıyoruz,switchin kapalı kontağı kullanılıyor,sinyal kesildiğinde arıza oluşuyor,sıkışmayı giderip arızayı HMI üzerinden...
  4. ABB marka inverter manual, sorunlar ve uygulamalar

    Arkadaşlar ben sistemin devre şemasını çizdim ona göre nasıl yapacağımı buldum.Yardıma gerek kalmadı.Sağolun Eğer böyle veye benzer bir çalışma içinde olan varsa nasıl yaptığımız konusunda bilgi verebilirim.
  5. ABB marka inverter manual, sorunlar ve uygulamalar

    Soğutma kulemizdeki Fanlara ait vibrasyon swichlerinin Kontaklarını kullanarak,anormal bir vibrasyon olduğunda Sürücüye bağlı motoru sürücü üzerinden devre dışı bırakmak istiyoruz.Vibrasyon swich üzerinde hem açık hemde kapalı kontak mevcut.Sürücü ile swic arasında 24V AC röle kullanacağız.Bu...
Geri
Üst