keremelektrik kullanıcısının son içeriği

  1. 2 duman dedektörü 1 siren

    Teşekkür ederim
  2. Pnp çıkışı npn 5volt roleyle nasıl değiştirebilirim

    Pnp Sensörün artı çıkışı ile röle tetikleyip, rölenin normalde açık kontaklarından eksi geçirebilirsin. Amma ve lakin rölenin 12 ve ya 30 VDC olması gerekiyor
  3. 2 duman dedektörü 1 siren

    Elimde 2 adet duman dedektörü var bir adet te siren var. Sistem kablolu çalışacak. Ben bu sistemi bir samanlığa kurmak istiyorum. Sadece duman olduğunda siren çalışsın, bunu yapmak yangın kontrol paneli almadan mümkünmüdür?
  4. Kapasitif sensör

    Teşekkürler arkadaşlar
  5. Kapasitif sensör

    Makine el bıçkısı gibi, düşününkü o anahtar yerine sensör takılacak
  6. Kapasitif sensör

    Arkadaşlar, el ile et kesme makinesinde buton yerine parmağımı üstüne tuttuğumda aktif olacak bir sensör var mı bildiğiniz ? Kapasitif sensör buna uyar mı?
  7. Kapasitif sensörün kumanda edilmesi

    Sen kullanacağın elemanları 220 V olarak kullanmaya devam et bence. 24 V röle çektir
  8. Yıldız ve hat kontaktörü gecikmesi

    Anlatmak istediğim hat kontaktörü çekiyor ve 1 saniye sonra yıldız çekiyor. Ben start yaptığımda er yu röle çıkış verene kadar hat kontaktörü çekmiş oluyor ve 1 saniye sonra yıldız çekiyor, ( panomda bir sıkıntı Yok herşey çalışıyor zaten)
  9. Zaman rölesi ile 2 motor kontrolü

    Basit bi Gemo marka plc ile yapmanı tavsiye ederim, eğer olmaz diyorsan arkadaşlar güzel açıklamalar ile yardımcı olmuş sağolsunlar
  10. Yıldız ve hat kontaktörü gecikmesi

    Arkadaşlar tense er yu röle kullanıyorum, ancak hat kontaktörü çektikten 1 saniye sonra yıldız çekiyor. Bunun sisteme bi zararı olurmu? (Yıldız kontaktörü er yu rölenin çalışma gecikmesinden geç çekiyor)
  11. Duman yoğunluğuna göre tahliye

    Cevaplarınız için teşekkür ederim
  12. Duman yoğunluğuna göre tahliye

    Kapalı bir bar da dumanın duman çok yoğun olduğu zaman tahliye motorunu çalıştırmak istiyorum nasıl bi sensör kullanmalıyım?
Geri
Üst