kamil318 kullanıcısının son içeriği

  1. kablosuz telefon şarj etme

    yapmışsınız zaten hocam. ikinci bobini gizlemek için telefona kalın bir kapak vb. aldınız mı tamamdır.
  2. ASSEMBLY DİLİNDE SAYICI

    Merhabalar. 5 adet 74HC595 ile 5 digit 7 segment display sürmem gerekiyor. Önce saniyeleri saydırıp sonra dakikayı 1'de sabitleyip sonra tekrar saniye şeklinde mi gitmem gerekiyor? Saniye saydırırken tek tek rakamların binary kodlarını mı PIC'in çıkışına vermem gerekiyor? Önce PIC'in saatiyle...
  3. usburn "Z-Voltage Error, check Hardware" hatası (yardım)

    Merhabalar, Windows xp'de sağlam çalışan brenner8 Windows 7'de "Z-Voltage Error, check Hardware" hatasını veriyor. Araştırdım calibration yapılmalı deniyor fakat cihazı bozmamak için size sormak istedim. İyi forumlar.
  4. İntegralle Vrms Bulma (Yardım)

    evet hocam tek diyot olduğu zaman yarım dalga doğrultucu oluyor ve T=2π oluyor. fakat 2 diyot kullanılınca sıfırın altındaki dalga da pozitif olmuş oluyor ve karekökün içinde 1/2 çarpanı geliyor ve 1/2 x 1/2 = 1/4 ve karekökten çıkınca 1/2 olarak sinyal tam dalga hocam. 2 diyot. anladım...
  5. İntegralle Vrms Bulma (Yardım)

    Aleyküm Selam. Formülde hata yok aslında, sonradan gördüm integrali 0'dan 2pi'ye kadar alınca doğru sonuç alınıyor. Ne yapalım mecburen biraz ezber yapacağız. Teşekkürler.
  6. İntegralle Vrms Bulma (Yardım)

    Merhabalar, Vrms değerini yanlış buluyorum. Nerede hata yaptığımı söyler misiniz?
  7. sinyaller sistemler dersi ile ilgili yardım

    Arkadaşlar aşağıdaki sorularla ilgili yardım istiyorum. Çözebilenin emeğine sağlık. Gidiş yolu söylemeniz bile yeterli. Şimdiden teşekkürler.
  8. EEG cihazı hakkında bir soru

    inş. hocam sağolun :)
  9. EEG cihazı hakkında bir soru

    evet hocam gözle bile rahatça ayırt edilebiliyor. şimdilik ses frekansını ayırıp sonra beyim sinyallerini ayırmak için çalışsam iyi olacak.
  10. EEG cihazı hakkında bir soru

    anladım hocam şimdilik ses frekanslarıyla kontrol edip bunu başarabilirsem beyin sinyallerine geçerim. daha iyi olur. teşekkür ederim.
  11. EEG Cihazı

    Okulun bitmesine 1.5 yıl var fakat çevremde danışabileceğim veya bana yok gösterecek kimse yok. Ben en iyisi şimdilik bilgisayardan kontrol edeyim sonraki adım cihazı tasarlamak olacak. Yardımlarınız için çok teşekkürler.
  12. EEG cihazı hakkında bir soru

    hocam ufak bir robot kontrol etmek istiyorum. ileri-geri gitse yeter fakat dediğiniz şeyler bana yabancı geldi.
  13. EEG Cihazı

    alfa dalgası göndermeye çalışsam robot ileri gitse, beta göndermeye çalışsam geri gitse benim için fazlasıyla yeterli olur hocam.
  14. EEG Cihazı

    Bu proje ile ilgili ne düşünüyorsunuz hocam yapılabilir mi? Elektronik hocama gittim yapamazmışım gibi davrandı.
  15. EEG Cihazı

    hocam sizin yolladıklarınız çok karışık geldi. şöyle bir şey işimi görmez mi? Brain-Computer Interface Using Single-Channel Electroencephalography
Geri
Üst