kaankapln kullanıcısının son içeriği

  1. servo motorlarda yük hesaplaması

    arkadaşlar elimde senkron bir servo motor var , etiket değerleri Moment=1 nm n=3000 min nmax=6000 min bu değerlere göre bu motor max. ne kadar yük (kg cinsinden) kaldırabilir? tabi ki ivmeyide ayarlayabiliriz.
  2. servo motor yük kaldırması

    arkadaşlar elimde senkron bir servo motor var , etiket değerleri Moment=1 nm n=3000 min nmax=6000 min bu değerlere göre bu motor max. ne kadar yük (kg cinsinden) kaldırabilir? ivmeyide ayarlanabiliriz.
  3. servo motor

    arkadaşlar elimde senkron bir servo motor var , etiket değerleri Moment=1 nm n=3000 min nmax=6000 min bu değerlere göre bu motor max. ne kadar yük (kg cinsinden) kaldırabilir?
  4. simotion arıza

    sistemde iki sürücü fakat hazır bir sistem hw config ve netpro ile bağlantıyı yapıp, scot-sinamics yazılımına geçtik, sinamics automatic config ayarları otomatik aldık manuel hız kontrolde sorun yok, axis tanımlama ve pozisyon kontrolden sonra SINAMICS_Integrated : SERVO_02 Error 1910 ...
  5. simotion arıza

    arkadaşlar simotion- sinamics manuel eksen kontrol de arıza veriyor -(hız kontrolde sorun olmuyor) verilen hata: SINAMICS_Integrated : SERVO_02 Error 1910 : PROFIBUS: Setpoint timeout SINAMICS_Integrated : SERVO_02 Error 1912 : IF1: PB/PN clock cycle synchronous operation sign-of-life...
Geri
Üst