infilak kullanıcısının son içeriği

  1. Modüler Eğitim Ve Sorunları

    Ben bilişim teknolojileri alanı için modüler eğitimin gayet faydalı olacağı kanısındayım. Sadece dal seçimi biraz yanlış olmuş. Modüller günün şartlarına göre hazırlanmış. kaynak açısından öğretmeni rahatlatıyor. Öğretmenler olarak bu sisteme destek verirsek bence istenilen hedefe ulaşır.
  2. Nükleer Santral Kurulsun Mu?

    Türkiye'ye krulmasa da Türkiyenin çevresinde o kadar nükleer santral var ki! Diğer ülkelerin sahip olduğu teknolojiye biz de sahip olalım.
  3. Her mesleğe ait tüm konular

    Milli Eğitim MEGEP sayesinde güzel kaynaklar oluşturmuş. Bilişim Teknolojileri modüllerini okulumuzda kullanıyoruz. Gerçekten çok güzel.
  4. Siemens s7-200 ve deney setlerini kullanamıyorum

    Cevaplar için teşekkür ederim. Deneyeceğim bunları. Okulum Bilecik'te Kız meslek lisesi bilgisayar bölümü olduğu için direk olarak plc ile ilgili ders te yok ama okula gönderdiler. Hizmet içi eğitime başvura mıyorum. Çünkü PLC hizmet içi eğitimleri Erkek Teknik açıyor. Kurum farkı olduğu için...
  5. Siemens s7-200 ve deney setlerini kullanamıyorum

    Arkadaşlar okulumda siemens s7-200 plc ve deney setleri var. Ayrıca yazılımıda siemens tarafından orjinal olarak gönderilmiş Milli Eğitim okulumuza göndermiş. Bilgisayar öğretmni olmama rağmen bir türlü birlgisayar nasıl bağlandığı ve deney setlerini nasıl kullanılacağını çözemedim. Okulda tıl...
Geri
Üst