ibrahimtunc35 kullanıcısının son içeriği

  1. Monofaz 40A Kullanım Evde Tekrar Yangın Çıkmasın Yardım Lütfen

    2 faz 2 nötr birleştirip sigorta kutusuna o şekilde bağlantı yaptım kendi mantıgımla kabloyu kalınlaştırmış oldum ? kablo ısısı 51 den 40.5 a düştü. 33 Amper de bu şekilde yürür diye tahmin ediyorum.
  2. Monofaz 40A Kullanım Evde Tekrar Yangın Çıkmasın Yardım Lütfen

    10 luk kabloya geçene kadar sayaçtan sigorta kutusuna 2 faz 2 nötr u baglayıp o şekilde kullansam ısınma sorununu çözermi ? bu uygulma ne kadar sağlıklı? aslında 2 fazı birleştirip tek damar gibi sigorta kutusuna taktım ama nötr tek kaldı onu da 2 li çıkarmalı mıyım? Kurnazlık yaptım...
  3. Monofaz 40A Kullanım Evde Tekrar Yangın Çıkmasın Yardım Lütfen

    Evet mümkün oldugunca mod layarak optimum enerji sarfiyatıyla kullanıyorum farklı algolarla en az enerji tüketen coinler mine ediyoruz. Kablonun sigorta panosuna giren kısmı 50 derece tabı ortam sıcaklığı ile doğru orantılı 40 45 oldugu da oluyor. Ortam sıcaklığı 35,43 arası hava durumuna göre...
  4. Monofaz 40A Kullanım Evde Tekrar Yangın Çıkmasın Yardım Lütfen

    Ev müstakil trifaze geliyor 3 ayrı saate dağılıyor diğer evlerde de aşırı yük çekilmiyor klima felan yok tv buzdolabı aydınlatma gibi az cihaz kullanım var. Benım cihazları kullandığım evde de başka kullanım yok stabil 35 yada 40 amper olacak kaçak akım rolesi 40 lık onu yükseltip 10luk kablo...
  5. Monofaz 40A Kullanım Evde Tekrar Yangın Çıkmasın Yardım Lütfen

    Evet 3x10 çıkarmayı düşünüyorum bende garanti olsun. Sözleşme gücü 9 kw dedi tedaş o yüzden geçme sorunu olmaz.
  6. Monofaz 40A Kullanım Evde Tekrar Yangın Çıkmasın Yardım Lütfen

    Saat kısmına kaçak akım taktırmak şansım olmayabilir 2 faz 2 nötr olarak kullandım kabloyu yukarıda söylendiği gibi kablo sıcaklığını dijital termometre ile ölçüyprum 51 derece elle tutulmayacak kadar sıcak. 10 luk kablo mu tercih etmeliyim?
  7. Monofaz 40A Kullanım Evde Tekrar Yangın Çıkmasın Yardım Lütfen

    Onun gibi bişey Sanırım direk 6 lık ile değiştirmeyi düşünüyorum şuan zaten sarfiyatı 32 A düşürdüm 6 lık ile değişene kadar daha fazla zorlamak mantıklı gelmiyor. Teşekkür ederim size.
  8. Monofaz 40A Kullanım Evde Tekrar Yangın Çıkmasın Yardım Lütfen

    Üstad, sordum şimdi arayıp yapan kişiye Tek faz bağladım sayaça ve 1 nötr 1 toprak bağladım dedi bu şekilde 35A çalışıyor şuan sürekli çalışmasında problem olur mu? Gunun 24 saati çalışacak burası. Kabloyu daha kalını ile değiştirmekte fayda var mı?
  9. Monofaz 40A Kullanım Evde Tekrar Yangın Çıkmasın Yardım Lütfen

    Peki ya en kötü ihtimalle kablo da 2 adet boş bırakıp sayaç kısmındaki panoya 1 faz 1 nötr 1 toprak olarak bağlayıp sigortaya da aynı şekilde verip yanı o 2 damarı hıç kullanmadan 3 damarla bu işi yapmış ise bı zararı olur mu?
  10. Monofaz 40A Kullanım Evde Tekrar Yangın Çıkmasın Yardım Lütfen

    Evet topraklama mevcut toprak hattına baglandı, yanı yapıldı. Konu ciddi önem taşıyor net bi fikir almam gerekiyor.
  11. Monofaz 40A Kullanım Evde Tekrar Yangın Çıkmasın Yardım Lütfen

    şu durumda maliyet 2. planda, çok masraflı olacağını sanmıyorum.6 metre kablo sadece. Gönül rahatlıgı ile sizin aklınıza yatıyor mu ? düşüncemiz yerınde bi karar mı olur ve ne tür kablo alınmalı sizce?
  12. Monofaz 40A Kullanım Evde Tekrar Yangın Çıkmasın Yardım Lütfen

    o konuda net bilgimiz yok sayaça nasıl bağlandığına vakıf değilim. bunları net olarak bilmeden basit mantıkla su kanalı gibi düşünürsek ısıyı ve tehlikeyi absorbe etmek için kabloyu kalınlaştırma düşüncemiz var sadece.
  13. Monofaz 40A Kullanım Evde Tekrar Yangın Çıkmasın Yardım Lütfen

    Sayaç monofaz saatten yeni panoya 1 faz 1 nötr 1 toprak çıkıyor tüm bu kullanımı tek faz üzerinden yapıyoruz. 220v olarak alıyoruz bı problem olmadıgını düşünüyorum o konuda.
  14. Monofaz 40A Kullanım Evde Tekrar Yangın Çıkmasın Yardım Lütfen

    Bu ara eleman dağıtıcı oldugunu söyledi panoyu yapan arkadas
Geri
Üst