hasansemih91 kullanıcısının son içeriği

  1. IR2113

    Yarım köprü inverter devresi sürmek için IR2113 kullanıyorum.Fakat cıkış ve giriş bacaklarının nasıl baglanacagını tam olarak bilemedim.Katalogunda yazan isimleriyle nasıl baglayabileceğimi anlatabilecek warmı?
  2. LCD ekranlı Isı sensörlü Fan Devresi

    elimde pic16f84a ve ds18b20 ısı sensörü var ve 5 voltluk 2 tane fan sürmek istiyorum devre şemasında yardımcı olabilecek biri varmı.
  3. LCD ekranlı Isı sensörlü Fan Devresi

    PIC16F84A ile Lcd Göstergeli Fan Kontrol Devresi | Elektronik Devreler Projeler bu sayfadaki devreyi kurmaya calısıyorum fakat sürekli sensörüm yanıyor sebebi ne olabilir? şimdiden teşekkürler.
  4. Isı kontrollü fan devresi

    elimde 5Vluk 3 adet fan var bu fanları sıcaklıga baglı olarak çalıştırmak istiyorum bu konuda yardımcı olabilecek varmı?
  5. Yüksek Gerilim Ölçü Trafoları

    Y.G ölçü trafolarının devreye bağlantı şekillerini,yalıtım hesaplamalarını bulabileceğim yada bu konuda bana yardımcı olabilecek biri warmı? hasan _ 91_ 55 @ hotmail. com şimdiden teşekkrler.
  6. Y.G. akım ve gerilim trafoları

    abicim seni tekrar rahatsz edicem ama şimdi Yüksek gerilim ölçü trafolarıyla iligili detaylı bilgi lazım yapıları,deneyleri ölçüm hataları gibi yardımcı olablirmsin
  7. Y.G. akım ve gerilim trafoları

    =) selçuk üni. elektrk elektronk müh. okuyorm abi tasarım dersimiz için detaylı araştırma istiyolar daha sonrada projeye döküyoruz.araştırmamızı çok teşekkür ediyorum ilginiz için. kaynak içinde çok teşekkürler
  8. Y.G. akım ve gerilim trafoları

    proje konumda biraz uzun ve detaylı bi araştırma yapmam lazım önerebileceğinz kitap fln warmı=)saha bilgisi deil ayrıntılı teorik lazm:D
  9. Y.G. akım ve gerilim trafoları

    yalnız o bilgi biraz yetersiz daha detaylı kaynaklar warmıdır arkadaşlar?
  10. Y.G. akım ve gerilim trafoları

    kbakmayın daha dikkatli olrum=)
  11. Y.G. akım ve gerilim trafoları

    mühendis abilerm y.g akım ve gerilim trafoları ile ilgili detaylı bilgilere ulaşabileceğim kaynaklar gösterebilirmisiz şimdiden teşekkürler=)

Yeni mesajlar

Geri
Üst