gsavas kullanıcısının son içeriği

  1. Karel MS38

    877777 - 805 - 11 - 12 sıralama doğrumu Ercan Bey? Edit: Yardımlarınız için teşekkür ederim Ercan Bey. Şuan istediğim şey oldu. Çok sağolun.
  2. Karel MS38

    Sanırım anlatımda bir yanlışlık oldu Ercan Bey. İkinci hatta açık. O numarayı arayıncada telefon çalıyor. Benim anlatmak istediğim, bir hat açık iken ikinci hattı aradığınızda santraldeki telefon yada başka bir dahili telefon çalmıyor.
  3. Karel MS38

    Arkadaşlar merhaba. Şirketimizde Karel MS38 model santral var. Kullanmış olduğumuz iki hatta PBX ile birbirine bağlı ve santral telefonuna tek kablo geliyor. Gelelim sorunumuza: Birinci hat çaldığında santral telefonunu (normal masaüstü telefon) açıyor ve konuşuyorsunuz fakat ikinci hat aynı...
  4. Düşük gerilim açtırma bobini sorunu

    normalde 400 v bir ucu direkt geliyor, bir ucu switchlerden dönüp geliyor. yani switchler kapalı değilse şalteri açamıyorsun. ben 220 takıp bir ucunu yine aynı şekilde switchlerden getirsem diğer ucuna nötr versem, sanırım sistem sorunsuz çalışır doğrumu ?
  5. Düşük gerilim açtırma bobini sorunu

    fiyat listelerinde var ama bayilerinin hiç birinde yok. makinenin üstündeki 400 v zaten kablonun bir ucu besleme hattından geliyor. diğeri switchlerden dönüp geliyor. bunun yerine 220 taksam, şalteri açıp kapatma olayında bir sıkıntı olurmu acaba ?
  6. Düşük gerilim açtırma bobini sorunu

    Arkadaşlar merhabalar. U PKZ 0 400 V düşük gerilim açtırma bobini hiçbir yerde bulamadım. sisteme 220 V olanını taksam çalışırmı, herhangi bir sıkıntı olurmu? Elektrikçi değilim o yüzden fikrinizi almak istedim. yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Not: Paylaşılan fotoğraf, fotoğraf...

Yeni mesajlar

Geri
Üst