gamezzers kullanıcısının son içeriği

  1. Proteus devre oluşturma

    Çok teşekkür ederim beklemedeyim Evet dll eksikmiş kütüphaneye ekleyince düzeldi o sorun teşekkür ederim
  2. Proteus devre oluşturma

    evet ETE projelerine de baktım fakat External model DLL "vvDS1820.DLL" not found. GLE=0x0000007E. hatası veriyor araştırdım sanırım yeni proteus sürümlerinde bu hata çıkıyormuş. Benim proteus 8.9 da çalıştıram gerekiyor fakat yapamadım
  3. Proteus devre oluşturma

    Evet hex halini derledim sorun yok çalışıyor. Ektre 2 sinide gönderdim Evet internette ki bütün devrelere baktım fakat hiç birinin asm kodları yok sadece hex halini koymuşlar ve hex i asm ye çevirsem bile türkçe değiller hepsi ingilizce. Tek bulabildiğim Türkçe devre buydu. Ödevimin konusu Led...
  4. Proteus devre oluşturma

    Ek'te eklediğim pdf te ki projeyi yapmam gerekiyor. Proteus çizimini bulamadığım için kendim çizmeye çalışıyorum fakat bir türlü sonunu getirip çalıştıramadım. Yapan kişi mi yanlış tasarlamış acaba bu çizimi ben hazır buldum çünkü.
  5. Proteus devre oluşturma

    Merhabalar, bu devreyi proteus da oluşturmam gerekiyor fakat ne yaptıysam display lerin bağlantısını resimdeki gibi yapamadım. Ücretli veya ücretsiz yardımcı olabilecek var mı lütfen ödevi pazar günü teslim etmem gerekiyor.
  6. PLC Programlama

    Bu arada sadece diyagramının çizilip similasyonun yapılması yeterli, sadece sanal ortamda olacak.
  7. PLC Programlama

    maalesef fatek winproladder da çizilmesi gerekiyor
  8. PLC Programlama

    Merhabalar, elimde bir kaç adet plc programlama örnek projeleri var. Ödevim için bu projeleri Fatek WinProladder programını kullanarak yapmam gerekiyor. Ücretli veya ücretsiz bir şekilde yapabilecekler lütfen yardımcı olabilir mi ?
Geri
Üst