frknguler kullanıcısının son içeriği

  1. X ve Y exenleri ayni anda hareket ettiginde kesimde dalgalanma oluyor.

    Arabalarin cikarilmamasi gerek diye biliyorum, bilyalari dagilabilir, disaridan gres ile yaglamayi deneyecegim. sizin bir yonteminiz var mi bu konuda?
  2. X ve Y exenleri ayni anda hareket ettiginde kesimde dalgalanma oluyor.

    tamamen kremayer-pinyon ile yapilmis, kayma hareketini yapan arabalarda capak, toz nedeniyle takilma olmasindan supheleniyorum, mumkun mudur? Sadece x veya sadece y ekseninde kesim yaptiginda tam istedigim yuzeyi elde ediyorum hocam, ikisi birden oldugunda sorun meydana geliyor. dairesel veya...
  3. X ve Y exenleri ayni anda hareket ettiginde kesimde dalgalanma oluyor.

    Tum bunlari azaltip tekrar denedim ama sonuc degismedi, acaba mach3 uzerinden ypabilecegim bir ayar var midir dalma miktari ile alakali? herhangi bir eksende gevseme olup olmadigini nasil control edebilirim? El ile salladigimda fark edilecek bir sey midir?
  4. X ve Y exenleri ayni anda hareket ettiginde kesimde dalgalanma oluyor.

    4mm flat tool, dikeyde 5mm, yatayda 60%, 10000 rpm hizi ve 750 mm/sn yatay hiz, 500 mm/sn dikey hiz.
  5. X ve Y exenleri ayni anda hareket ettiginde kesimde dalgalanma oluyor.

    Makine calistigim sirket tarafindan satin alinmis. x ve z eksenlerind 1 y ekseninde 2 servo motor ile calisiyor. Surucu Marka-Model su sekilde Ilginiz icin teekkurler.
  6. X ve Y exenleri ayni anda hareket ettiginde kesimde dalgalanma oluyor.

    ekteki fotograflarda da goruldugu uzere yalnizca x veya y ekseninde kesim yaptiginde hicbir sorun yokken x ve y ekseni ayni anda hareket ettiginde kesimde dalgalanmalar oluyor. Aspire v9.5 mach3 kombinasyonu ile calisiyorum. Tecrubelerinize ihtiyacim var dostlar.
Geri
Üst