emintbx kullanıcısının son içeriği

  1. Klimaların yapısı, çalışması, klima çeşitleri ve klima montaj yerinin belirlenmesi dökümanı

    Arkadaşım 12 bin btu kliman oldugunu söylüyorsun ama ne kadar alana kuruldugunu filan yazmamışın onlarıda bir yaz ona göre sana bir işlem yaptıralım ok oda 10m2 o kadar fazla büyük bir oda değil şimdiden teşekküler.
  2. 120lik kabloya 95lik pabuç (kablomu ince, kablo pabucumu büyük)

    arkadaşlar bi konda yardım edin lütfen kablo tayin formulü yani mesafesi, voltajı, yük, cos belli sadece kaçlık kablo kullanmam gerektiğini bulmamı sağlayacak formul lazım yardım lütfen.
  3. 407 c

    klimalarda kapasite değişebiliyor markaya göre 1200lik klima deniyor ama kapasite değişiyor onun için cihazın üzerindeki değerlere göre işlem yapılması daha uygun olacaktır. iyi çalışmalar.
  4. Klimaların yapısı, çalışması, klima çeşitleri ve klima montaj yerinin belirlenmesi dökümanı

    arkadaşlar cartel marka 1200btu haziran 2007de aldım yazın çok rahat ettim ancak kış aylarında klıma hiç ısıtma yapmadı servisi geldi normal dedi gitti ne yapmalıyım yardım edermisiniz gaz azmı gazmı basmak gerekiyor? yardım lütfen.
  5. elektrik tek fazla carparmı

    elektrik akımına kapılmamak için tüm önlemleri almak en mantıklısı bence arkadaşlar sigortayı veya şalteri kapat önlemini al öyle çalış. çünkü bu hayata tekrar gelmek gibi şans yok, hadi ölmedin birazönceki itfaiyeci örneği gibi olmak daha fena allah korusun önce can güvenliği klasik bir söz ama...
  6. elektriğin temel esasları

    kardeş ben bilgisayara indiremedeim yardım lütfen. ---------------------------------------- roksyyyy ben indiremedim bilgisayara yardım edersen memnun olurum. thanks.
  7. Kablo Kesit Tayini Formülü (kablo kesit hesabı formülü)

    evet uzman gÜÇ formulÜ budur, bİr konuda yarminizi beklİyorum bu deĞerler İle 20 metre mesafeye Çekİlecek kablonun kesİtİ ne olmalidir yardimci olursaniz Çok sevİnİrİm Şİmdİden teŞeklÜrler.
  8. 3 faz yıldız-üçgen bağlantılar

    evet osmosİs ÖlÇÜaletİnİn buzer konumu İle motor srgilarinin sĞlamliĞini ÖlÇebİlİrİz dİye bİlİyorum, ohm ÖlÇmeye gelİnce bobİnlerİn sİpİr sayisina ve Çapina gÖre deĞİŞeceĞİnİ bİlİyorum. İyİ ÇaliŞmalar antalydan saygilar.
  9. Kablo Kesit Tayini Formülü (kablo kesit hesabı formülü)

    ArkadaŞlar bana bİr konuda yardim etmenİzİ umuyorum u:380v p:7.5 kw cos:0.85 kablonun ÇekİleceĞİ mesafe 20 metredİr Şİmdİ arkadaŞlar ben bu durumda kaÇlik kablo kullanmaliyim yÜk bİr asenkron motordur ayni zamanda sİgorta kaÇa maper yapmaliyim yardim edersenİz sevİnİrİm
Geri
Üst