ekrenm kullanıcısının son içeriği

  1. Bağlantı Şeması Servo

    MERHABALAR; sıemens s71200 1215cdcdcdc plc ile 3 adet panasonıc servo mınas a6 sf ile uygulamamız bulunmaktadır. 2 adet servomuzu plcnin puls çıkışıyla sürmekteyiz. diğerini hız modunda analog olarak sürecegiz. sürücülerdeki alarm durumlarını RS485 ile plc üzerinde görüp hmı a aktarmak...
  2. eplan panel layout ve 3d çizimler yardım

    Sağolun Ensar Bey. Uzun zamandır uğrastıgım ama bir türlü cözemediğim durumu sayenizde çözüme ulaştırdım. Bu sebepten dolayı size çok teşekkür ederim.
  3. Eplan şablon sorunu

  4. eplan panel layout ve 3d çizimler yardım

    Teşekkür ederim. Olup olmadıgini yetkili bir kisiden ögrenmek istedim. Geriye kalan kısmı uğraşa uğraşa bulmaya çalısirim.
  5. eplan panel layout ve 3d çizimler yardım

    Mehmet bey merhabalar. Müsadenizle size bir soru yöneltmek istiyorum. Ürunlerin edz dosyalsrı olmadigi durumlarda step veya dwg dosyalrini indiriyorum. 3d pano yerlestirmesine aktarırken kurmuş olduğum panoya step dosylarıni yerlestiremiyorum yeni bir 3d sayfasi olarak step dosyasını iceri...
  6. Eplan edz dosyaları

    Merhabalar. Bazı ürünlerde edz dosylarını bulamiyorum.dwg ve stp dosyaları var genellikle. 3d panel dizaynı yapabilmem için dwg ve step dosyalrini kütüphaneme nasıl ekleyebilirim. Yardımcı olur musunuz.
  7. Tia Portal Factory IO template hatası

    Merhabalar. Bende tia portal v15.1 kullaniyorum. Foctory io template dosyasini açınca böyle hata aliyorum. Siz sorunu cözebildiniz mi.
Geri
Üst