eba5 kullanıcısının son içeriği

  1. eba5

    EPLAN P8 Mounting Location Gizleme

    Sorunuzu resimli olarak gönderebilirseniz , yardımcı olmaya çalışırım.
  2. eba5

    EPLAN P8 1.7 bağlantı numaralandırma(connection numbering)

    Merhaba , Görüntülemek veya görüntülememek istediğiniz şeyleri ekipmana tıklayarak , Display kısmından kaldırabilirsiniz. "Main Function / Function Text" kaldırmak isteğinizi yerine getirecektir.
  3. eba5

    EPLAN P8 1.7 bağlantı numaralandırma(connection numbering)

    Merhaba Alper bey, Insert -> Connection definiation point -> istediğiniz noktalara koyun. Koyduktan sonra açılan pencerede işaretlenebilir kutucukların olduğu bir ekranı aşağıda göreceksiniz. Buradan "Manual Set" kısmını işaretlerseniz. Kablolara numara vermeyecektir.
  4. eba5

    Eplan P8 Raporlama Sorunu

    Raporlama ; Utilites -> Reports -> Generate -> Templates sağ alttan New e tıkladıktan sonra çıkan ekrandan istediğiniz raporu seçin. Ardından Generate rapor demeniz gerekiyor. Eğer sorunuzu yanlış yorumladıysam, resimli olarak sorarsanız elimden gelen yardımı göstermeye çalışırım.
  5. eba5

    Eplan Data Portaldan Eleman Seçilirken Filtre Nasıl Yapılır?

    Data portal , firmaların Eplan programı için oluşturduğu , ürünlerinin resimleri özelliklerini içeren bir kütüphanedir. Program içerisinden erişilir ve yıllık üyelik gerektirir.
  6. eba5

    Eplan P8 Ayarları

    Arkadaşlar eplan p8 -v2.1 kurdum.ilk defa kullanıyorum.öğrenme aşaması dayım.programı açarken bazı hatalar veriyor.bazı sorularım var... 1.kurulumda yer alan2 secenek eplan data nedir ne işe yarar? - Resim yollamanız mümkünmü 2.eplan p8 addon ve eplan addon nedir?aralarındaki fark nedir? -...
  7. eba5

    EPLAN P8 INSERT NEW SYMBOL

    Sembolü oluştururken , kullandığınız Grid ile çizim yaparken kullandığınız Grid ler arasında fark olabilir. İki alanında aynı Grid de olduğundan emin olun.
  8. eba5

    Eplan Electric P8 v2.2 standart şablon ve sembol sorunu

    Sayfalarınızın üzerine gelip -> Sağ klik -> Properties -> Plot Frame Name kısmından istediğiniz şablonu bulabilirsiniz.
  9. eba5

    Eplan Electric P8 v2.2 standart şablon ve sembol sorunu

    Insert Device Eplan ın kütüphanesinde veya sonrasında sizin el ile indirip yüklediğiniz malzemeleri ve özelliklerini gösterir. Eplan ilk kurulduğunda kütüphanesinde bir takım malzemelerle gelir. Fakat bunları göremiyorsanız, -> Utilites -> Part -> Management -> Sağ altta Extras -> Setting ->...
  10. eba5

    Eplan Electric P8 v2.2 standart şablon ve sembol sorunu

    -> Option -> Settings -> User -> Management -> Directories altında semboller template ler vb. bağlatıları , programın hangi klasörde aradığını görebilir değiştirebilirsiniz.
  11. eba5

    E-Plan Save - Save As sorunu

    Merhaba, Uyguladığınız backup yöntemi isteğiniz karşılayabilecek yegane yöntem. Maalesef farklı bir yöntem bulunmuyor.
  12. eba5

    Eplan P8 2.0 Displayed Text Sorunu

    Sembolü seçip ctrl+b tuşu na basıp, tuşları bıraktıktan sonra yazıyı dilediğiniz konuma alabilirsiniz.
  13. eba5

    E-Plan Save - Save As sorunu

    Eplan kendini otomatik olarak kayıt eder. Program açıkken geriye doğru değişiklerinizi alabilirsiniz. Fakat program kapandığında son değişikleri kayıt ederek kapatır.
  14. eba5

    Eplan P8 de Yeni Sayfa Özellikleri

    *.fxx dosyaları sayfalara ait antet dosyalarıdır. Sayfanızın üzerinde sağ tıklayıp "Form" kısmından uygun bir form seçerek sayfanızı oluşturabilirsiniz.
  15. eba5

    EPLAN P8 makro ve sembol kütüphanesi yardım

    Kullandığınız sembollere ürünleri eklemek için 1- Eplan içerisindeki data portal üzerinden (lisanslı yazılım gereklidir ve data portal servis ücretlidir) Ürünlerin resimleri ve tüm detaylarını eklersiniz 2- Markaların internet sitesinden *.xml , *.edz, *.ema dosyalarını indirip ->...
Geri
Üst