cek_83 kullanıcısının son içeriği

  1. cek_83

    Windows 7 ye Simatic Kurulumu

    arkadaşlar ben bütün söylenenleri yaptım olmadı en sonunda emektar XPye döndüm.
  2. cek_83

    Fiber Optik Sensörler Hakkında Yardım!

    Arkadaşlar vermiş olduğunuz bilgilere teşekkür ederim.ben banner'i tercih ettim.cisim algılamada kullanıyorum fiyat performans olarak beni memnun etti.oldukca kullanışlı.
  3. cek_83

    Fiber Optik Sensörler Hakkında Yardım!

    Fiber optik sensörlerin çalışma mantığı nedir arkadaşlar? Bilgisi olan var mı acaba.Ayrıca hangi markayı önerirsiniz.(fiyat performans olarak)!
  4. cek_83

    Simatic step7 v5.3 kullanma klavuzu

    Simatic step7 v5.3 programına yeni başlayanlar için güzel bir klavuz.
  5. cek_83

    Ladder Programlama Dili ve STL den LAD a çevirme

    Ladder programlama diliyle ilgili çok ayrıntılı olmasada giriş için faydalı olabilecek notlar.
  6. cek_83

    S7 higraph programlama dili

    S7 Higraph programlama dili hakkında elinde döküman bulunan veya bilgisi olan arkadaşlardan rica etsem paylaşa bilirler mi?
  7. cek_83

    Işık Bariyerinde Tercih Ne Olmalı?

    herkez SICKten bahsemiş fakat bence PİLZ en kalitelisi ve işi yalnızca güvenlik sistemleri.SICKin çok çeşitli ürününü kullandım emniyet bariyeri hariç.Işık perdesi ve emniyet bariyerinde PİLZi tek geçerim tak ve arkana bakma.
  8. cek_83

    PLC egitim seti hazirlamak icin minimum gereksinimler?

    korkmaz_desing arkadaşıma katılıyorum simülatör programı yeni başlayanlar için oldukça tatmin edici onun için tam kendinizi hazır hissetmeden boşuna para harcamayın!
  9. cek_83

    Kaspersky mi Norton mu?

    Ben avas,kaspersky,norton,antivir,mcafee,ca,nod32'yi kullandım kaspersky'i tek geçerim en güzeli ve problemsizi.halen kaspersky kullanmaktayım
  10. cek_83

    fanlar hangi yönde çalışır

    Arkadaşların dediklerine aynen katılıyorumfanlar dış ortamdaki tozu içeri almaması içerideki sıcak havayı dışa atarlar.Yalnız bir adet filitreli boş kapak takılmasında fayda var dışarıdan hava rahat girsin diye.
  11. cek_83

    Deep freeze 6 hakkında

    deepfreze kurulumda şifre vermene izin vermez.açılıp kapanınca şifre kısmını boş bırakarak ok deyip geçin ve gelen ekranda en alttaki boot thawedi seç.bilgisayara restert at deepfrez arık aktif değil.not:deepfreze menüsüne girebilmek için shift basılı iken sağ alttaki ikona çift tıklamalısın.
  12. cek_83

    Türkçe S7300 Programlama Kitabı Var

    Ben sn.Yavuz EMİN oğlunun kitabını aldım gayet anlaşılır ve güzel örnekler verilmiş.Ayrıca kendisini birebir tanıma fırsatım oldu konuya gayet hakim birisi.
Geri
Üst