BasSLiFe kullanıcısının son içeriği

  1. S7 1200 Profibus Farklı marka cihaz ile haberleşmesi

    Kusura bakmayın cevabı geç oldu ama buradan bir çözüm bulamayınca foruma pek uğrayamaz oldum. Çözümü farklı yöntemlerle buldum. İlginiz ve yardımlarınız için teşekkür eder, hayırlı çalışmalar dilerim.
  2. S7-1200 ile servo sürücü Profibus haberleşme

    Kusura bakmayın cevabı geç oldu ama buradan bir çözüm bulamayınca foruma pek uğrayamaz oldum. Çözümü farklı yöntemlerle buldum. Sonuçta sizlerin anlattıklarınızla aynı noktaya varmışım. İlginiz ve yardımlarınız için teşekkür eder, hayırlı çalışmalar dilerim.
  3. S7-1200 ile servo sürücü Profibus haberleşme

    Desenize, bak başını çaresine sana burada yardımcı olacak kimse yok. Yinede teşekkür eder Hayırlı günler dilerim. Eyvallah.
  4. S7 1200 Profibus Farklı marka cihaz ile haberleşmesi

    Desenize, bak başını çaresine sana burada yardımcı olacak kimse yok. Yinede teşekkür eder Hayırlı günler dilerim. Eyvallah.
  5. S7 1200 Profibus Farklı marka cihaz ile haberleşmesi

    Merhaba Arkadaşlar, Buna benzer sorum olmuştu fakat cevap gelmedi. S71200 ile farklı bir marka cihazı profibus ile kontrol etmek istiroruz. Bunu yapmak için nelere dikkat etmeliyiz. GSD dosyası yüklendi, PLC ile cihazı haberleştirdik. Şimdi sırada cihazdan data alış verişini yapmak kaldı, bunu...
  6. S7-1200 ile servo sürücü Profibus haberleşme

    Sürücü:Schneider Lexium32M. GSD dosyasını buldum yükledim TIA PORTAL a İlk mesajımda dediğim gibi bütün bağlantılar tamam hata yok. Sadece veri okuma yazma nasıl yapabilirim. Bu arada ilginiz için teşekkür ederim.
  7. S7-1200 ile servo sürücü Profibus haberleşme

    Merhaba Arkadaşlar, bir proje ile ilgileniyorum. Bu projede S71200 ile servo sürücüyü Profibus haberleşme kullanacağım. Haberleşmeyi tamamladım fakat profibus haberleşmeyi ilk defa kullanıyorum. Sürücüdeki parametre değerlerini ve kontrol bitlerini okumam ve yazmam için nasıl adresleme yapmam...
Geri
Üst