aware kullanıcısının son içeriği

  1. aware

    2017 bayındırlık elektrik birim fiyatları

    Merhaba Arkadaşlar; 2015, 2016, 2017 Yılları Tedaş ve ÇŞB ve Bayındırlık Birim fiyatları. Geçmiş bir tarih ama birim fiyat kitapları zor bulunuyor. 2019 olmasına rağmen benim işime çok yarıyor. 2019 birim fiyatı olan arkadaşlar da paylaşırsa sevinirim.
  2. aware

    Refüj Aydınlatma Projesi

    Konuyla alakalı bilmek istediklerini yazabilirsen yardımcı olmaya çalışırım. destekleyici resimlerden kastın nedir. Ben bu işle uğraşıyorum, sana hazırlamış olduğum refüj projelerinden göndereyim istersen... :cool:
  3. aware

    Otomatik Kumanda ve Pano çizim programları

    Konuyu acan arkadasa benzer bir durumda olmam ve yazdıklarınızdan yola çıkarak Cofasoyu indirdim arkadaslar ama ilk tespitlerime göre siemensten baska kütüphanesi yok, internette de bulamadım.. Bana acilen pano şeması lazım ama schneider kütüphanesinde. Cofasoda schneider varmı.. Ayrıca bir...
  4. aware

    EKTS Kumanda Çizim ve Simülasyon Programı & Kullanım Klavuzu

    Güzel bir paylaşım olmuş, emeği geçenlere teşekkrler. Programı kullanan diğer arkdaslar gibi bende sadece kütüphanesinde bazı eksiklikler olması dışında başka sıkıntısı olmadığını düşünüyorum. Yine de kullanılaması faydalı bir program. Teşekkrler..
Geri
Üst