alidogan kullanıcısının son içeriği

  1. tecom kompresör

    merhabalar kolay gelsin ; Tecom kompresor santerno hız kontrol yerine abb acs550 sürücü takılacak .elektrik projesi konusunda yardımlarınızı rica ederim.
  2. Elektrikli Araba Projem için Hangi Motoru Kullanmalıyım?

    adem 44 arkadaşım sen bunların hiçbirine bakma kaçtanesi kaç araba yapmış. yardımcı olacaklarına çoğu dalga geçmiş. dünya devlerinden chevrolet bile şarjsız sadece jeneratörle yürüyen arabayı üretti dediğn gibi. bunlar hala o olmaz bu olmaz. alın ozaman benzinli kullanın bu adam da bir gün...
  3. "Wincc flexible 2008 RT" reports hakkında yardıma ihtiyacım var?

    timuçin çelik Robosoft un sahibimisin yoksa müdür falanmı. djkursun arkadaş soru sormuş sen reklam yapcam diye ukalaca şirketinin linkini vermişsin. Böyle devam edersen o site yoğunluktan falan çökebilir. Dikkat et.
  4. Telemecanique TSX17 PLC------TSX 172 3428 programlam yazılımı + kablo

    sayın alg444 botek te sschneider elektrik bayisisiniz programı sizin gibi arkadaşlardan alamayacaksak nerelerden alacağız. reklam olsun diye cevap vermişsiniz.
  5. HI-TECH HMI Operatör Paneli

    ömer9640 arkadaşım verdiğin link ile ve firna adı ile sorunun ne alakası var allah aşkına. sick sensör firması onur mühendislikte başka işlerle uğraşıyor. lütfen insanları meşkul edecek gereksiz cevaplar yazmaktan vazgeç.
  6. Mitsubishi FR-D700 tek pot ile iki motora hız ayarı

    aakodi arkadaşım twido plc ile 6 adet FRD 700 hız kontrole modbus üzerinden frekans set değerlerini yazıp. akımlarını okumam gerekiyor. 2 gündür uğraşıyorum fakat birtürlü başaramadım. nasıl yapmam gerektiği hakkında yardımıcı olurmusun.
  7. s7-200 ile s7-300 Profibus'tan Haberleşmesi

    merhaba HAL kardeş, forumda sormuş olduğun profibus haberleşme konusunu okudum. benimde benzeri bir sıkıntım var. sen sorunu çözdüysen nasıl yaptığını anlatırmısın. kendi plcinde ki değerleri mov komutu ile her hangi bir alana yazdınmı yoksa s7300 direkt s7200 ün içinde senin kullandığın...
  8. ATV31 M340 ve MODBUS yardım...

    hayri bey iyi çalışmalar. benimde böyle bir çalışmam var ama başarılı olamadım. elinizdeki projeyi veye resmini siteye koyabilirmisiniz acaba.
  9. DTC1000 PT100 İle Sıcaklığı Kalibre Etmeme Gerek Var mı?

    peki farklı sıcaklıklarda farklı değerler oluşmaz mı? mesela 50 derecede sıcaklık farkı 3 ise 100 derecede de 3 mü olur 7-8 gibi farklı bir değer mi olur.. sadece farkı eklemek yada çıkartmak yeterli oluyor mu.
  10. schneıder malzemeler

    kardeş , hız kontroller ve softstarterler için mail attım değerlendirisen sevinirim.

Yeni mesajlar

Geri
Üst