alican42 kullanıcısının son içeriği

  1. Smartvision DVR cihazı menüye girmiyor

    Bu cihaz hakkında nette bilgiye ulaşamadım maalesef bilgi yok
  2. Smartvision DVR cihazı menüye girmiyor

    Evet USB portundan mause ile bağlantı yapınca yine menü çıkmıyor.paneldeki tuşlar çalışmıyor.bios pilini söküp taktım yine menü yok.
  3. Smartvision DVR cihazı menüye girmiyor

    Merhabalar. Arkadaşlar smartvision sv 588v DVR cihazım menüye girmiyor ve kumanda panelindeki tuşlar çalışmıyor.ekranda kameraların görüntüleri var fakat menüye girmiyor işlem yapamıyorum.konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  4. Ariston bulaşık makinesi arızası

    Merhabalar.arkadaşlar Ariston lbf 42 model bulaşık makinesi tahliye motoru sıkışmış sökülüp temizlendikten sonra sürekli yıkama ledi flash yapıyor ve pompa devreden çıkmıyor.düğmeden kapatsam bile tekrar tahliye motoru yıkama ledi ile birlikte devreye giriyor.taşma swici sağlam ölçtüm.kablolarda...
  5. Samsung DW60H700FEA sağ tuşlar çalışmıyor!!!

    Sahibinden com. sitesinde ikinci el parça satan özdur teknik adında bir firma mevcut oraya sorabilirsiniz.
  6. Bosch bulaşık Makinesi silence plus suyu 3 kere kesik şekilde boşaltıp duruyor

    Arkadaşlar ben sorunu çözdüm.diğer kardeşlerin faydalanması amacıyla yazıyorum.tahliye pompasının çıkışındaki lastik klepenin arasına saç teli kalınlığında yabancı cisim yapışmış klepenin tam kapanmasını engelliyor.ve E25 hatası veriyor E19 hatası da verebiliyor. pompayı kesik kesik üç kere...
  7. Bosch bulaşık Makinesi silence plus suyu 3 kere kesik şekilde boşaltıp duruyor

    Merhaba.arızayı hallettinizmi.aynı sorun bendede var.sonucu paylaşırsanız sevinirim.
  8. Yanık parçaların kodu.

    Bilgilendirme için teşekkür ederim.renkleri bulamaz isem sizin tavsiyenize uyucam.yanık direncin fotosunu atıyım kahverengi ile başlıyor.
  9. Yanık parçaların kodu.

    Teşekkür ederim.ôlçtüm değer gôstermiyor her ikiside buna ilaveten yolları takip ettiğimde her iki parça tny 264 ün 5 nolu drain ayağına gidiyor.entegrem var ama ôzellikle direncin renklerini ôğrenmem lazım.
  10. Yanık parçaların kodu.

    Yanık olduğu için sadece birinci renk okunuyor (kahverengi) diğerleri okunmuyor. Aynı kart elinde olan bir arkadaş renkleri verirse işimiz hallolur inşallah.
  11. Yanık parçaların kodu.

    Merhabalar.arkadaşlar Profilo acm2072 çamaşır makinesinin kart üzerinde yanık bir adet direnç ile bir diyot var kodlarını okuyamadım.yardımcı olacak arkadaş varsa memnun olurum.şimdiden teşekkür ederim.
  12. Lüxell mini fırın geç pişirme sorunu

    cevabınız için teşekkür ederim.düşük omajlı rezistansı değiştiricem.ayrıca birde sorum olucak internette araştırdığım kadarıyla aynı fırını kullananlarda bu konudan şikayetçi.her iki rezistansı 1000 er watt olarak değiştirsem sorun yaşarmıyım acaba.
  13. Lüxell mini fırın geç pişirme sorunu

    sayın İzmirli m ve by lent hocama teşekkür ederim.verdiğiniz formül hesaplarına göre her iki rezistans da bozuk gibi görünüyor değilmi. fırın çalışırken el ile kontrol ettim her ikisinde de iyi sıcaklık alıyorum ama ölçecek bir aletim olmadığı için yeterlimi bilemiyorum.sizin önerinize göre...
  14. Lüxell mini fırın geç pişirme sorunu

    termostat var.mekanik zaman ayarlı.iki adet raf yuvası var rezistansların orta ara mesafesinde.fotoğraflarını atıyım tekrardan fikirlerinizi alıyım teşekkür ediyorum. Fotolar bunlar Bu lent hocam değerler tutarsız derken rezistansların omajların kastediyorsunuz değilmi.mesela böreği en son...
  15. Lüxell mini fırın geç pişirme sorunu

    Kapakta kaçak yok.normal sıcaklık ve süre değerlerinden daha geç pişiriyor.
Geri
Üst