Şahbaz Hüseyin kullanıcısının son içeriği

  1. Şahbaz Hüseyin

    Plc yapısal programlamada fb ile fc arasındaki fark nedir?

    Yardım ve önerileriniz için teşekkür ederim. tavsiyeleri denedim şuan için başaramadım. Daha müsait zamanda tekrar deneyeceğim iyi günler dilerim.
  2. Şahbaz Hüseyin

    Tiaportalv14, fonksiyon blok sorunu

    Merhabalar, tiaportalda yeniyim ve her yıldız /üçgen motor için aynı fonksiyon bloğunu kullanmak istiyorum, bloğu oluşturup çalıştırıyorum ancak farklı networkte farklı motor için çağırdığımda hep aynı timer üzerinden işlem yapıyor, ayrı bir timer kullamasını sağlayamadım. Hatam nerede bulamadım...
  3. Şahbaz Hüseyin

    Plc yapısal programlamada fb ile fc arasındaki fark nedir?

    ilgininize teşekkür ederim, timeri statik olarak değiştirdim ancak, başka bir networkte fc yi yda fb yi tekrar çağırdığımda gene aynı timer üzerinden işlem yapıyor, özetle yızdız /üçgen motorlar için alt program oluşturup, kaç motor varsa aynı bloğu kullanmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
  4. Şahbaz Hüseyin

    Plc yapısal programlamada fb ile fc arasındaki fark nedir?

    ilginize teşekkür ederim, timerı statik olarak ayarladım ancak gene aynı sorunla karşılaşıyorum. programı başka networkte tekrar çağırdığımda fb yada fc içinde kullanılan timer numarası otomatik değişmediği için gene aynı timer üzrinden işlem yapıyor. çözemedim hatayı birazdaha...
  5. Şahbaz Hüseyin

    Plc yapısal programlamada fb ile fc arasındaki fark nedir?

    Merhaba, tiaportalda acemiyim ,bir sorun yaşıyorum fb yada fc data bloklarda timer kullanıp, ana programda fb yada fc olarak her çağırdığımda hep aynı timer("yutimeré) üzerinden işlem yapmaya çalışıyor , DB1 timer seçebilsem bile hata veriyor hatam nerede bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
  6. Şahbaz Hüseyin

    Tia Portal V14 Bağlantı Problemi

    Tesekkür ederim. ben sorunumu denetim masası SETPG/PC ayarlarından çözdüm şuan srorunsun iletişim kurabiliyorum.
  7. Şahbaz Hüseyin

    PlcSim Dowload Hatası

    Merhaba sorunu çözebildinizmi? bende aynı sorunu yaşamaktayım cevap ve önerilerinizi bekliyorum.
  8. Şahbaz Hüseyin

    Tia Portal V14 Bağlantı Problemi

    Merhaba arkadaşlar, Şuan bende aynı sorunu yaşamaktayım konu başındaki sadece teleservis seçeneği çıkıyor hiç birşey yapamıyorum çözüm bulabilen var mı ?
Geri
Üst