ZELİO SUİTE

Katılım
18 Eki 2008
Mesajlar
20
Puanları
1
Yeni programlamaya başladığım TWİDO suite de yardımcı kontakları bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleme:
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
ilginize teşekkür ederim.aslında ben yardımcı röle demek istemistim ama o konuyu hallettim.Twido suite te yazdıgım programda bi sıkıntım var.bunu sizinle paylaşabilirmiyim.programın manuel kısmında bir motor manuel butonuna basıldıgı sürece calıştırılacak ve totalde belli bir süre ile calışması sınırlandırılacaktır.
yani calıstıgı sureyı unutmayacak ve en fazla set edilen sure kadar calısacak.kesık kesık calıstırmada calıstıgı surelerı toplayacak ve 10 sanıye sonunda artık aynı yonde calısmayacak.ters yonde calıstıgı anda topladıgı sureyı resetleyecek.ters yonde sınırlandırmayı bır swicht yardımı ile yapıyorum.
sizden bana program yazmanızı istemiyorum ama yazdıgım programı ve calısma mantıgını size gondersem bana fıkır verebilirmisiniz.
 
Slm merhbaalr SAVAŞ bey SİSMAT istanbul dakimi iş yerindesiniz.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,237
Mesajlar
916,066
Kullanıcılar
450,036
Son üye
murki

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst