elek Profesyonel Üye Katılım 24 May 2006 Mesajlar 2,911 Puanları 318 14 May 2008 #1 Biliyorsunuz bir daire konuşma butonuna bastığında diğer daireler konuşmayı duymuyor. daire üniteleri birbirine paralel bağlı.bu gizlilik nasıl sağlanıyor?hangi hat nerdeki röleyi açıyor veya kapatıyor vs..?cevaplar için sağolun.
Biliyorsunuz bir daire konuşma butonuna bastığında diğer daireler konuşmayı duymuyor. daire üniteleri birbirine paralel bağlı.bu gizlilik nasıl sağlanıyor?hangi hat nerdeki röleyi açıyor veya kapatıyor vs..?cevaplar için sağolun.
torapans Üye Katılım 14 Tem 2008 Mesajlar 68 Puanları 1 Yaş 42 2 Haz 2008 #2 elektronik devre o kadarını bilmiyorum ama diyafon açıldıgı anda diğerleri meşgule geçiyor,sadece cümle kapısı ile görüşen açılıyor
elektronik devre o kadarını bilmiyorum ama diyafon açıldıgı anda diğerleri meşgule geçiyor,sadece cümle kapısı ile görüşen açılıyor
vatelim Üye Katılım 22 Ara 2008 Mesajlar 6 Puanları 1 Yaş 41 20 Ocak 2012 #3 torapans' Alıntı: elektronik devre o kadarını bilmiyorum ama diyafon açıldıgı anda diğerleri meşgule geçiyor,sadece cümle kapısı ile görüşen açılıyor Genişletmek için tıkla ... hangi daire ziline basılırsa onun içindekihop. röles, çeker okadar
torapans' Alıntı: elektronik devre o kadarını bilmiyorum ama diyafon açıldıgı anda diğerleri meşgule geçiyor,sadece cümle kapısı ile görüşen açılıyor Genişletmek için tıkla ... hangi daire ziline basılırsa onun içindekihop. röles, çeker okadar